13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

CSM nu se lasă

CSM Vâlcea – FC Caracal
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM:
Tsyhalka – Crăciun, Vişa, Băiţa, Vlad – Sg. Popescu, Voicu, Dedu, Labun – Robson, Vidakovic. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
Caracal: Iordan – Năuiu, Militaru, Neacşu – Buşu, Gărgălie, Koko, L. Preda – Fl. Şerban, Stoianof, Firţulescu. Antrenor: Florin Cioroianu.
Vor arbitra: Cr. Ionescu – I. Mîrţ, S. Popescu.

Gruparea din Zăvoi vrea să se impună în faţa caracalenilor, pentru a mai păstra şanse teoretice de promovare.

Cu şase etape înainte de finalul acestei ediţii a campionatului, CSM Vâlcea este pe poziţia a treia a clasamentului şi are de recuperat un handicap de şapte puncte faţă de Gaz Metan Mediaş, principala contracandidată la accederea în primul eşalon. Elevii lui Mitică Teleşpan au ratat şansa de a se apropia de medieşeni în runda trecută, atunci când au pierdut la Târgovişte, şi îşi doresc să se impună în meciul de astăzi pentru a mai drege busuiocul. CSM va primi vizita unei formaţii deja retrogradate în Liga a III-a, FC Caracal, şi, în mod normal, gazdele nu pot avea prea mari probleme în obţinerea celor trei puncte puse în joc.
Interesant este că de la Caracal au ajuns la Râmnicu Vâlcea în pauza competiţională trei fotbalişti de bază, Mihai Pasăre, Laurenţiu Boroiban şi Sergiu Popescu. Dintre ei, numai ultimul ar putea fi în unsprezecele de start al partidei, ceilalţi doi jucători fiind accidentaţi. De altfel, tehnicianul vâlcenilor se confruntă cu mari probleme de lot, accidentaţi fiind şi Vătavu, Cercel şi Onofrei. În aceste condiţii, Mitică Teleşpan nu va avea prea multe soluţii pentru primul unsprezece şi, mai mult ca sigur, va miza în atac pe brazilianul Robson şi pe sârbul Vidakovic, urmând ca pe parcurs să-l introducă şi pe Grigoruţă, în cazul în care situaţia o va impune. În turul campionatului, gruparea din Zăvoi s-a impus la limită, scor 1-0, singura reuşită a întâlnirii fiind semnată de golgheterul la zi al CSM-ului, Nemanja Vidakovic.

Se ţine Roşca de cuvânt?

Oficialii de la CSM Vâlcea vor fi atenţi şi la alt meci al rundei, la Mediaş, acolo unde Gaz Metan va primi vizita echipei Arieşul Turda. Tehnicianul oaspeţilor, vâlceanul Victor Roşca, a promis că va face tot posibilul pentru a-i încurca pe medieşeni, ca să ajute echipa din Zăvoi în tentativa de accedere în primul eşalon. „Sper să se poată ţine de promisiune, deşi le va fi greu celor de la Turda să plece cu un rezultat pozitiv de la Mediaş. Noi am avut mereu şanse de promovare, niciodată nu le-am pierdut, dar am cedat puncte importante pe propriul teren. Ne vom bate până la capăt pentru a ne îndeplini obiectivul, dar recunosc că ne va fi foarte greu“, a spus preşedintele grupării din Zăvoi, Alin Trandafir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU