13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA început războiul suporterilor

A început războiul suporterilor

Suporterii de la Gruppo Maxima au realizat afişul meciului Gloria Buzău – Universitatea Craiova, în care leul alb-albastru este prezentat luptând cu oiţele lui Gigi Becali şi Fane Stoica, ultimul pescuind într-un lighean. Fanii olteni îi cer Ştiinţei să nu aibă milă de buzoieni, chiar dacă de meciul cu juveţii depinde rămânerea gazdelor în prima ligă.
„Rugăm pe tinerii noştri jucători ce vor intra pe teren să evolueze cu toată dăruirea, fără să ţină cont de oltenii noştri ce activează în echipa tehnică a adversarilor, dăruindu-ne mâine (astăzi – n.r.) o victorie în urma căreia, uitându-ne pe cerul campionatului şi văzând o steluţă căzătoare, să ne punem o dorinţă de mai bine pentru echipa noastră în sezonul următor“ este mesajul suporterilor.
Trebuie amintit că, pe lângă cei doi antrenori din staff, Fane Stoica şi Silviu Lung, Gloria Buzău are în lot şi doi jucători olteni care au trecut pe la Ştiinţa, pe Alexandru Stoica, fiul antrenorului principal, şi pe Alin Vigariu, fotbalist care a jucat ani buni la gruparea din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS