14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii s-ar putea duela cu Del Piero

Tricolorii s-ar putea duela cu Del Piero

Fundaşii naţionalei României s-ar putea duela la Euro 2008 cu atacantul lui Juventus, Alessandro Del Piero, care are şanse mari să facă parte din lotul Italiei pentru turneul final al competiţiei din Austria şi Elveţia. „Squadra azzurra“ a fost repartizată în Grupa C a CE 2008, alături de România, Franţa şi Olanda, iar Del Piero şi-a „depus candidatura“ pentru un loc în echipa Italiei, după ce a înscris 18 goluri în acest sezon din Serie A. Atacantul lui Juventus a debutat în prima reprezentativă a Italiei în anul 1995, el înscriind 26 de goluri în 86 de partide jucate pentru naţională.

Forţat de prestaţiile excelente pe care Del Piero le-a avut în acest sezon, selecţionerul Italiei, Roberto Donadoni, a recunoscut că se gândeşte să-l convoace pe atacantul lui Juventus pentru turneul final al Campionatului European.

„În urmă cu o jumătate de an nu l-aş fi convocat pe Del Piero, însă acum sunt de acord cu rechemarea sa la naţională. Faptele vorbesc de la sine în favoarea atacantului lui Juventus. Voi dezvălui mai multe despre echipa pe care o voi convoca pentru Euro 2008 abia la data stabilită“, a spus Donadoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS