11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, două meciuri cu porţile închise

Ştiinţa, două meciuri cu porţile închise

Baird şi Tănasă sunt accidentaţi pentru meciul cu Gloria Buzău, în timp ce Bornescu, D. Stoica, Dilevski şi Mitchell sunt suspendaţi. Ultimii doi au fost prezenţi ieri la Comisia de Disciplină pentru a se apăra. Mitchell a primit roşu în meciul cu Steaua, pentru că a lovit un adversar, în timp ce, în cazul lui Dilevski, Comisia de Supraveghere a Etapei s-a autosesizat, după ce mijlocaşul australian i-a provocat o fractură de piramidă nazală dinamovistului Ionel Dănciulescu, la meciul de acum două etape. După ce au analizat fazele, membrii Comisiei de Disciplină au decis: Josh Mitchell va sta două etape şi trebuie să plătească o amendă de 2.500 de lei; aceeaşi sancţiune a fost dictată şi pentru Spase Dilevski. În ceea ce priveşte comportamentul ultraşilor alb-albaştri, care au aruncat cu diverse obiecte pe teren la meciul cu Steaua, Comisia a decis să oblige Universitatea Craiova să joace următoarele două partide de pe teren propriu cu porţile închise – cu Ceahlăul şi primul meci programat acasă din sezonul viitor – şi să plătească o amendă de 50.000 de lei.
Universitatea Craiova a fost reprezentată în faţa Comisiei de Disciplină de Ilie Balaci, managerul general, de Ovidiu Stîngă, managerul sportiv, şi de avocatul clubului. Înainte de începerea şedinţei, Ilie Balaci i-a „certat“ pe suporterii craioveni. „N-am înţeles comportamentul fanilor noştri la meciul cu Steaua. Păcat, nu e prima dată în acest campionat când suntem chemaţi pe la comisii din cauza lor“, a comentat Balaci.
Cât priveşte posibila revenire a sa în antrenorat, acesta a declarat că şi-ar dori să fie antrenor la Ştiinţa, dar recunoaşte că rezultatele îl recomandă pe Nicolo Napoli. „Nu intenţionez să preiau Universitatea. Mi-ar plăcea, dar acum nu se poate. Echipa are un antrenor bun. Nu ştiu unde mă voi duce, trebuie să aşteptăm până la vară“, a mai spus managerul general al Universităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII