13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung are emoţii pentru... Silviu Lung

Silviu Lung are emoţii pentru… Silviu Lung

Tânărul portar al Universităţii, care îi va lua probabil locul suspendatului Bornescu, şi tatăl său vor fi adversari sâmbătă la Buzău, Silviu Lung senior fiind antrenor cu portarii la Gloria.

Silviu Lung senior a fost de Paşte în Craiova, dar ieri a revenit, împreună cu Fane Stoica, la Buzău, pentru a pregăti meciul capital al Gloriei cu Universitatea. Ieri a acceptat să vorbească despre întâlnirea cu Silviu Lung junior.
– Pentru tine, antrenor la Buzău, meciul de sâmbătă, Gloria – Universitatea, are o încărcătură emoţională aparte: Gloria are nevoie de o victorie în faţa Ştiinţei, iar în poarta oltenilor va fi titular, după toate probabilităţile, fiul tău cel mic, Silviu Lung Jr.
– Treaba este foarte simplă. Dacă Silviu va juca, îmi doresc să evolueze foarte bine! În privinţa meciului Gloria vs. Ştiinţa, cel mai bun să câştige. O spun cu toată sinceritatea. Este normal să am emoţii pentru Silviu, orice tată are emoţii pentru fiu, este firesc, nu? Şi orice tată îi doreşte copilului tot binele din lume.
– Silviu s-a remarcat în meciul de debut în Liga I, Universitatea – Oţelul, joc pe care înţeleg că nu l-ai văzut atunci…
– N-am putut să-l urmăresc în direct, dar am văzut apoi înregistrarea. M-am bucurat pentru debutul lui Silviu în prima ligă, unul, aşa cum toată lumea a remarcat, reuşit.

Craiova a jucat numai pe teren

– Ce se va întâmpla cu antrenorul Silviu Lung după acest sezon competiţional? Îţi prelungeşti contractul cu Gloria Buzău?
– Mai sunt două etape de disputat, apoi discutăm şi despre acest subiect. Deocamdată, gândul îmi este la aceste ultime două meciuri din ediţia actuală de campionat.
– Gloria are mari emoţii în acest final de sezon. Oricum, Steaua vă bate în ultima etapă, aşa că Gloria, ca să spere la salvarea de la retrogradare, trebuie ca în această sâmbătă să învingă cu orice preţ Craiova!
– Din punctul meu de vedere, meciul următor este cel mai important, cel cu Universitatea Craiova. După aceea putem discuta despre alte probleme, despre partida următoare.
– În acest miniretur din 2008, Ştiinţa a fost o surpriză plăcută faţă de turul negru din 2007…
– Dacă nu mă înşală memoria, am fost printre puţinii care, în perioada rezultatelor slabe ale oltenilor din 2007, am crezut în Universitatea. În toamna anului trecut, am fost pe chat-ul Gazetei de Sud şi atunci am spus că la Craiova sunt nişte copii foarte buni, care cred în Universitatea, dar au nevoie de timp. Spre bucuria mea, s-au confirmat afirmaţiile. Iar Craiova a jucat numai pe teren toate meciurile.

Lung Jr. vrea să retrogradeze Gloria
În duelul cu tatăl său, Silviu Lung Jr. susţine că nu se gândeşte decât ca Universitatea să câştige, chiar dacă asta ar putea însemna retrogradarea Gloriei Buzău. „Nu mă interesează că joc împotriva tatălui meu, este doar un meci obişnuit. Voi face tot posibilul să apăr cât mai bine, îmi doresc doar victoria. Nu îmi pare rău dacă Gloria retrogradează. Doar Craiova mă interesează, de altă echipă nu îmi pasă. Tata e tata, dar acasă“, a afirmat mezinul familiei Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII