12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan CFR visează frumos

Gaz Metan CFR visează frumos

Echipa de la Depou este ca şi calificată pentru barajul de promovare în Liga a II-a, unde se va lupta cu ocupantele locurilor doi din seriile V şi VI.

În seria a IV-a a Ligii a III-a sunt patru echipe din Craiova, trei care luptă pentru evitarea retrogradării – Armata, CFR şi Petrom Chimia, iar Gaz Metan CFR speră la promovare. După etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, revelaţia seriei a IV-a, Gaz Metan CFR Craiova, şi-a consolidat locul doi, care îi asigură participarea la barajul pentru accederea în Liga a II-a.
Cristea Boldici, antrenorul principal al formaţiei de la Depou, a spus: „Sunt un antrenor liniştit şi fericit, destul de aproape de încă o performanţă cu echipa mea. După ce în vara anului trecut am promovat în Liga a III-a, acum ne luptăm pentru a urca încă o treaptă. Pentru tot colectivul de la CS Gaz Metan CFR Craiova – jucători, conducători, antrenori – ar fi o satisfacţie enormă. Este meritul tuturor, iar eu mă mândresc cu faptul că dintr-o formaţie nou-promovată în 2007 am reuşit, într-un an, să aduc echipa aproape de a juca în Liga a II-a. Explicaţii? Multă muncă, sprijin competent din partea conducerii şi, nu în ultimul rând, ambiţia şi valoarea jucătorilor. Am în echipă câţiva fotbalişti care pot juca şi în prima ligă – Niţă, Rioşeanu, Mitroi“.
În etapa de mâine, Gaz Metan CFR joacă la Piteşti, cu FC Argeş II. „Având în vedere diferenţa de puncte faţă de ocupanta locului trei, Rova Roşiori (12 puncte – n.r.), nu mă mai interesează prea mult meciurile din campionat, ci pregătirea echipei pentru barajul de promovare. Deja am început antrenamente speciale, pentru ca la baraj să fim în formă bună“, a completat Boldici.
Eugen Piţurcă, director executiv al grupării de la Depou, a afirmat: „Nu visăm, ci chiar credem că putem face pasul spre Liga a II-a. Oricum, numai faptul că o nou-promovată în Liga a III-a a ajuns să se bată la promovare pentru eşalonul doi este deja o performanţă pentru clubul nostru. Eu sper să promovăm. Argumente? Avem valoare şi condiţii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU