17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii încă speră la promovare

Vâlcenii încă speră la promovare

Liga a II-a

CSM Vâlcea – Arieşul Turda

Stadion: „Municipal“, astăzi, ora 17.00.

Formaţii probabile:

CSM: Tsyhalka – Crăciun, Vişa, Vătavu, Cercel – Vlad, Voicu, Dedu, Labun – Boroiban, Vidakovic. Antrenor: Dumitru Teleşpan. Arieşul: Bocan – Paşca, Dianu, Andone – Bilia, Lazarovici, Luca, Cedric – Pereş, Nădăban – Lupaşcu. Antrenor: Victor Roşca.

Vor arbitra: M. Bocăneală – C. Guloiu, V. Cristea.

 

CSM Vâlcea va juca, pe propriul teren, împotriva celor de la Turda şi speră ca Jiul Petroşani să nu piardă la Mediaş, pentru ca şansele oltenilor la locul doi să nu se diminueze.

 

 

 

Victoria de la Alba Iulia şi eşecul Mediaşului de la Timişoara le-au dat aripi vâlcenilor, care speră să recupereze handicapul de şapte puncte în cele opt etape pe care le mai au de disputat. „Întotdeauna am păstrat şanse reale de promovare. Păcat că am pierdut puncte foarte importante pe teren propriu. Va fi foarte greu, dar nu este imposibil, pentru că Mediaşul pare în scădere de formă“, a declarat preşedintele CSM, Alin Trandafir. Oaspeţii vin după un succes la limită acasă, scor 2-1, cu FCM Reşiţa, şi sunt la opt puncte distanţă de zona retrogradabilă, având emoţii pe acest final de sezon. În tabăra opusă, elevii lui Mitică Teleşpan şi Cristian Lazăr au obţinut un succes răsunător la Alba Iulia, scor 4-1, şi vor să scape de ghinioanele de pe propriul teren, unde au pierdut în acest retur de campionat şapte puncte.

În tur i-au spulberat

 

În tur, CSM Vâlcea s-a impus la Turda fără prea mari probleme, cu scorul de 4-0, golurile formaţiei din Zăvoi fiind marcate de Vişa, Onofrei, Vidakovic şi Boroiban. Interesant este că partida a fost condusă la centru de gălăţeanul Marius Bocăneală, arbitru care a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) şi pentru acest meci. Arieşul Turda nu poate conta în disputa de astăzi pe două piese de bază, Siminic şi Mitriţă, ambii accidentaţi. De partea cealaltă, Mitică Teleşpan are la dispoziţie întreg lotul, cu excepţia lui Stanca, operat săptămâna trecută la ligamente. Spectatorii vâlceni îl simpatizează pe tehnicianul oaspeţilor, Victor Roşca, acesta jucând câţiva ani la Chimia, în perioada frumoasă a fotbalului vâlcean.

Oficialii grupării oltene speră ca Mediaşul să nu se impună pe propriul teren contra Jiului Petroşani, una dintre formaţiile solide ale seriei a II-a. „Nu vrem decât ca Jiul să-şi apere corect şansele, aşa cum a făcut şi la întâlnirea de la Râmnicu Vâlcea, când ne-a învins cu 2-1“, a afirmat directorul general din Zăvoi, Florin Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS