13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu nu se teme de adversarii de la Euro

Mutu nu se teme de adversarii de la Euro

Într-un interviu acordat site-ului oficial al UEFA, atacantul Adrian Mutu a opinat că tricolorii cred în şansa lor de a depăşi faza grupelor de la Euro 2008, chiar dacă vor întâlni adversari foarte puternici. Naţionala României va evolua la turneul final din Elveţia şi Austria în Grupa C, alături de Franţa, Italia şi Olanda.
„Nu este imposibil să trecem de grupe la Campionatul European, dar va fi foarte dificil. Indiferent ce se va întâmpla, vom pleca acasă cu fruntea sus“, a afirmat „Briliantul“, care este unul dintre cei mai prolifici jucători ai naţionalei României, el înscriind 27 de goluri în 60 de jocuri.
Referindu-se la întâlnirea pe care o va avea cu fostul său coechipier de la Fiorentina, Luca Toni, la meciul din Grupa C dintre România şi Italia, Adrian Mutu a spus că pe teren vor fi doar adversari, în ciuda prieteniei care îi leagă.
„Toni este un jucător foarte bun. A făcut lucruri mari la Fiorentina. Avem multe amintiri frumoase şi ţinem legătura. Pe teren vom fi doar adversari“, a precizat Mutu.
În opinia selecţionerului tricolorilor, Victor Piţurcă, Adrian Mutu a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Europa după ce s-a căsătorit.
„Anii au trecut peste el. A devenit matur şi are multă experienţă. Ceea ce este foarte important e că este căsătorit, iar familia îi oferă stabilitate. Toate aceste aspecte l-au ajutat să ajungă la acest nivel, iar eu consider că este unul dintre cei mai buni“, a spus Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS