22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormaţiile de volei atacă promovarea

Formaţiile de volei atacă promovarea

Cele două echipe de volei de la SCM-Universitatea Craiova debutează astăzi la turneele finale ale Diviziei A2. Turneul feminin se desfăşoară la Sibiu, iar jucătoarele din Bănie, antrenate de Adrian Cotoranu şi Puşa Dina, vor înfrunta alte trei formaţii: CSM CSS Sibiu, Banatul Caransebeş şi colega de serie CSU Galaţi. În meciul de debut, programat astăzi, de la ora 15.00, oltencele vor întâlni chiar echipa gălăţeană. În cele trei dispute directe din acest sezon, SCM-U Craiova a obţinut două victorii, iar CSU Galaţi s-a impus o singură dată.
Mâine, SCM-U va întâlni Banatul Caransebeş, tot de la ora 15.00, iar duminică va juca în compania gazdelor de la CSM CSS Sibiu, de la ora 11.00. „O promovare în Divizia A1 ar fi încununarea muncii din ultimii patru ani şi ar fi o revanşă, având în vedere că acum doi ani am ratat promavarea. Primul meci, cu Galaţi, va fi decisiv“, a spus înainte de plecare antrenorul craiovean, Adrian Cotoranu. Echipa feminină este însoţită la Sibiu de Ion Constantinescu, secretarul clubului din Bănie.
Formaţia masculină de la SCM-U Craiova are turneu în Bacău, acolo unde va da piept cu echipele Ştiinţa Bacău, Rapid Bucureşti şi CSU CSS Galaţi. Elevii lui Dan Pascu şi Alex Cosma vor juca astăzi, de la ora 16.00, în compania celor de la Rapid Bucureşti, mâine vor întâlni CSU CSS Galaţi (ora 16.00), iar duminică au ca adversar Ştiinţa Bacău (ora 18.00). Lotul este însoţit de preşedintele clubului SCM, Nicu Stoian. Primele două clasate de la turneul final, atât la masculin, cât şi la feminin, vor obţine promovarea în Divizia A 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS