10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrul Tudor, contestat şi lăudat

Arbitrul Tudor, contestat şi lăudat

Partida dintre Poli Timişoara şi Universitatea Craiova va fi arbitrată de o brigadă bucureşteană, alcătuită din Alexandru Tudor, Adrian Vidan şi Bogdan Velicu. La aflarea numelui arbitrului de centru, Marian Iancu, patronul Timişoarei, a luat foc. „Mi-a dat un stelist la acest meci ca să pregătească jocul cu Steaua. Cum poate să ne arbitreze un asemenea om dacă zilele trecute aţi văzut unde a fost trimis? Nu pot fi impasibil când văd ce se întâmplă“, a spus Iancu. Acesta se referea la faptul că Alexandru Tudor a dezavantajat CFR Cluj în partida cu Steaua din etapa a 21-a a Ligii I, dar şi la faptul că a arbitrat la mijlocul săptămânii un meci din semifinalele Cupei României, faza judeţeană.
Iancu şi-a îndreptat apoi tunurile spre cei care fac delegările. „Nu pot să tac când văd ce mă aşteaptă. Ei sunt cei care premeditează tot ceea ce se întâmplă, prin delegările pe care le fac. Arbitrii ne vor umple de roşu, galben şi albastru, dacă stăm să ne gândim că vom juca împotriva Craiovei“, a spus boss-ul timişorenilor, care, pentru declaraţii asemănătoare a mai primit zilele trecute o suspendare de cinci luni şi o amendă-record, de 100.000 de lei.
Adrian Mititelu a reacţionat în urma afirmaţiilor finanţatorului timişorean: „A trecut vremea când cine ţipa mai tare şi mai mult avea câştig de cauză. Eu mi-am propus să evit asemenea polemici, de aceea nu mă interesează ce spune Marian Iancu. Nu e corect însă ca înaintea fiecărui meci să începem să vorbim despre arbitri. A sosit timpul ca unii dintre conducători să facă acea schimbare de atitudine vizavi de arbitri, pe care am promis-o. Eu sunt mulţumit de delegarea lui Tudor. Am mare încredere în el. E cel mai bun arbitru de la noi, chiar dacă a făcut acele greşeli contra lui CFR. Alţii au greşit mult mai mult şi au fost trecuţi cu vederea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS