13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPetr Cech, ghinionist

Petr Cech, ghinionist

Portarul ceh al echipei londoneze Chelsea, Petr Cech, este ghinionist. După ce, în octombrie 2006, a suferit o fractură craniană în partida de campionat cu Reading, în urma căreia a fost indisponibil o lungă perioadă şi a fost obligat să poarte cască în timpul meciurilor, goalkeeperul albaştrilor s-a accidentat din nou la sfârşitul săptămânii trecute.

Conform presei britanice, Petr Cech s-a tăiat la buze şi la bărbie la un antrenament, staff-ul medical al grupării londoneze anunţând că portarul de 25 de ani a fost operat duminică.

Goalkeeperul a ratat ultimele nouă meciuri ale lui Chelsea din cauza unei accidentări la gleznă şi nu va putea evolua nici în meciul cu Fenerbahce din manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

Oficialii echipei de pe „Stamford Bridge“ au refuzat să dezvăluie circumstanţele incidentului în urma căruia Cech a fost accidentat.

Purtătorul de cuvânt al clubului londonez a spus doar că speră ca portarul ceh să se recupereze foarte repede, deşi o parte a presei britanice a scris că accidentarea este destul de gravă şi Petr Cech poate rata chiar şi Euro 2008.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS