21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii au câştigat greu

Severinenii au câştigat greu

Liga a II-a

FC Drobeta – Jiul Petroşani 1-0

Stadion „Municipal“, 1.000.

A marcat: Jenaru ’32.

FC Drobeta: Hîrşu – Ciucu, Amzucu, Dicu, Trofin – Bucă, Mitici, I. Păun (’79, Poenaru), Epure – Jenaru (’75, Poiană), Bârză (’61, Crişan). Antrenor: Marian Bucurescu.

Jiul: Zdrîncă – Cruceru, Pintilii, Dinu, Stancu (’61, Tismănaru) – Boboc, Răduţoiu (’69, Antohi), Drăghici, Gh. Mihai – Cîmpean (’79, Afrem), Apetrei. Antrenor: Gheorghe Poenaru.Cartonaşe galbene: Bucă, Mitici, Epure / Drăghici, Boboc, Cruceru, Dinu.

Au arbitrat: M. Vădana – Fl. Stănescu, Fl. Claudiu.

După ce în tur au pierdut cu 1-4 la Petroşani, elevii lui Marian Bucurescu au dorit să se revanşeze şi au făcut-o. Severinenii au fost lipsiţi de mijlocaşul portughez Moutinho, suspendat pentru cumul de cartonaşe, iar acest lucru a fost resimţit în primele 30 de minute de joc. Fără „mintea limpede“ la mijlocul terenului, gazdele au construit cu greutate, timp în care oaspeţii au ameninţat în două rânduri poarta lor, prin Boboc (’10) şi Apetri (’28). La prima acţiune de atac a severinenilor, Jenaru a înscris cu un şut slab de la patru metri, din cădere, mingea strecurându-se în poartă după ce a atins bara laterală. Un minut mai târziu, severinenii puteau majora diferenţa, dar mingea trimisă cu capul de Amzucu, după un corner, a atins transversala.

După pauză, oaspeţii au ieşit mai mult la atac, dar apărarea gazdelor condusă excelent de Amzucu nu a cedat, cu toate că, în cel puţin două situaţii, s-ar fi putut înscrie (Mihai ’49, Tismănaru ’68). Şi gazdele puteau înscrie pe contraatac, dar Epure (’58) sau şuturile slabe din poziţii bune ale lui Crişan (’60, ’82) au făcut ca scorul final să rămână cel de la pauză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS