15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae are poftă de goluri

Marius Niculae are poftă de goluri

Atacantul român al formaţiei scoţiene Inverness, Marius Niculae, a spus presei britanice că este foarte fericit pentru reconvocarea sa la naţională după 22 de luni de absenţă. „Săgeată“ s-a aflat la prima convocare pentru selecţionata tricoloră în meciul amical cu Rusia, scor 3-0, după turneul amical pe care reprezentativa noastră l-a întreprins în Statele Unite ale Americii, în 2006. Niculae a reuşit să marcheze la revenirea sa printre tricolori, majorând scorul la 3-0 în minutul 75. „Săgeată“ le-a mulţumit coechipierilor săi de la Inverness pentru rechemarea lui la reprezentativa României.
„A fost minunat să mă întorc la echipa naţională după 22 de luni. Trebuie să le mulţumesc tuturor colegilor mei de la Inverness pentru că această convocare nu s-ar fi întâmplat fără ajutorul lor“, a spus atacantul român.
Marius Niculae este conştient că, pentru a rămâne în atenţia selecţionerului Piţurcă, trebuie să înscrie cât mai multe goluri pentru Inverness, ajutându-şi astfel şi echipa de club.
„Din păcate, în ultima perioadă, lucrurile nu au fost bune la Inverness şi am pierdut câteva meciuri. Încrederea noastră este scăzută din cauza rezultatelor, dar vom munci din greu să schimbăm lucrurile. Dacă vom câştiga un meci, atmosfera se va îmbunătăţi. În ceea ce mă priveşte, am nevoie să înscriu cât mai multe goluri pentru a o ajuta pe Inverness şi pentru a-mi mări şansele să particip la Euro 2008“, a precizat „Săgeată“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS