19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportEto’o i-a luat apărarea lui Ronaldinho

Eto’o i-a luat apărarea lui Ronaldinho

Camerunezul Samuel Eto’o i-a luat apărarea coechipierului său din ofensiva Barcelonei, Ronaldinho, după ce brazilianul a fost aspru criticat în ultima perioadă de presa iberică. Jurnaliştii spanioli au speculat mult pe seama problemelor medicale invocate de Ronaldinho, deşi în urma controalelor nu i s-a depistat vreo leziune, iar Eto’o a cerut presei să nu-i mai şicaneze colegul.
„Ronaldinho trebuie lăsat în pace. Toată lumea vorbeşte şi scrie, dar nimeni nu aşteaptă ca jucătorul să vină şi să-şi spună părerea. Lăsaţi-l în pace şi, când va fi disponibil, va vorbi şi va spune adevărul“, a spus Eto’o.
Ronaldinho nu s-a antrenat de mai multe săptămâni, susţinând că are dureri musculare. Deşi a fost supus la multe controale medicale, fotbalistului brazilian nu i s-a descoperit nici o leziune, lucru nerelevant în opinia lui Eto’o.
De asemenea, atacantul camerunez s-a referit şi la speculaţiile din presă legate de repetatele escapade nocturne ale lui Ronaldinho.
„Dacă el spune că se simte rău, înseamnă că aşa e. Sunt lovituri care nu se văd la un control RMN. Sunt de părere că nu trebuie căutată o vină în faptul că iese să se relaxeze în oraş“, a opinat internaţionalul camerunez.
Chiar dacă nu i-a rostit numele, Samuel Eto’o l-a criticat şi pe fostul antrenor al formaţiei Paris Saint-Germain, Luis Fernandez, care a povestit într-o carte de memorii cum Ronaldinho fugea noaptea din hotelurile unde echipa era cazată ca să meargă în discotecă, pentru ca apoi să aducă femei în cameră.
„Pe deasupra, a apărut recent şi o carte care vine cu poveşti vechi de şapte ani. Nu este normal, ajunge!“, a spus Eto’o.
Să remarcăm că Ronaldinho s-a antrenat miercuri alături de coechipierii săi de la Barcelona. Starul brazilian nu a jucat în ultimele cinci meciuri disputate de „extratereştri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU