22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţa moare ultima la CSM Vâlcea

Speranţa moare ultima la CSM Vâlcea

Noul antrenor principal al CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Mitică Teleşpan, mai speră la îndeplinirea obiectivului propus, promovarea. „Speranţa moare ultima. Venim după două duşuri reci în faţă contracandidatelor la promovare şi mergem la Oradea să mai recuperăm din punctele pierdute. Din păcate, suntem la mâna rezultatelor. Dacă batem Bihorul şi Mediaşul nu se impune la Hunedoara, atunci şansele noastre cresc. Dar nici de data aceasta nu avem la dispoziţie câţiva jucători de valoare“, a spus fostul secund al lui Marian Bondrea.
Atacantul sârb Nemanja Vidakovic, golgheterul echipei, s-a întors ieri de la Piteşti, unde a fost supus la un nou examen RMN şi şi-a reluat antrenamentele.
„Nu va face deplasarea la Oradea, dar ne vom putea baza pe el în meciul cu Minerul Lupeni“, a precizat Teleşpan. Într-o situaţie asemănătoare este şi Mihai Pasăre, în timp ce recuperarea lui Marian Vătavu va mai dura cel puţin două săptămâni. Vâlcenii vor pleca spre Ardeal după antrenamentul din această dimineaţă şi vor fi cazaţi la Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS