22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii joacă pentru Liviu Mihai

Pandurii joacă pentru Liviu Mihai

Antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe, regretă că nu poate conta până la finalul sezonului pe Mândrean şi Liviu Mihai, ambii accidentaţi. Ex-constănţeanul s-a operat de menisc în cursul acestei săptămâni la o clinică din Bucureşti şi va reveni pe teren abia în toamnă. „Operaţia lui Liviu Mihai a reuşit, dar medicii i-au descoperit complicaţii şi la ligamentele încrucişate. El va fi apt după patru-cinci luni. Sper să fie puternic, să treacă peste această perioadă grea din cariera lui. O să-i dedicăm victoria din meciul cu Poli Iaşi, dacă o obţinem“, a declarat „Geană“.
Singurul internaţional din lotul echipei Pandurii, Constant Djakpa, este aşteptat astăzi să revină la Târgu Jiu, după ce a susţinut un amical cu naţionala olimpică a Coastei de Fildeş împotriva Senegalului, joc de pregătire în vederea Olimpiadei de la Beijing. „Costel“ nu va fi menajat de antrenorul Eugen Neagoe în meciul cu Poli Iaşi, chiar dacă ivorianul va susţine duminică al treilea joc în şapte zile şi a călătorit câteva mii de kilometri. „Djapka va reveni în ţară vineri şi va ajunge la antrenament. Trei jocuri într-o săptămână este mult pentru noi toţi, dar trebuie să ne pregătim mai bine, să jucăm cu ambiţie şi determinare şi vom trece peste toate pentru că victoriile se obţin şi cu sacrificii“, a spus Neagoe.
Vasilache a prins curaj

Ciprian Vasilache este pandurul care a atras atenţia cel mai mult în acest an. Ratarea monumentală din partida cu Universitatea Craiova, când a şutat peste poarta goală din câţiva metri, a dus la demiterea portughezului Joaquim Teixeira, dar l-a făcut mai puternic pe jucător. „Ratarea de la Craiova m-a încurajat mai mult, dar îmi pare rău că am pierdut puncte importante atunci, care pot să conteze la final. Nu poţi să te bucuri de o ratare şi nu am făcut-o ca să demit antrenorul“, a spus Vasilache.
Cu Steaua, acesta a fost declarat omul meciului, în ciuda înfrângerii, iar la Buzău a deschis calea spre victorie cu un gol din afara careului, după o acţiune personală. Accidentat o lungă perioadă de timp în turul campionatului, Ciprian Vasilache şi-a recăpătat încrederea şi constanţa în joc şi, după ce a stat pe margine cu Farul, din cauza suspendării, revine în jocul cu Poli Iaşi pregătit să contribuie la o nouă victorie. „Am făcut o pregătire bună şi nu m-am accidentat, acesta este secretul renaşterii mele. Am prins şi perioada asta bună, iar acum sunt mai curajos în joc. Înainte prindeam un meci bun şi două proaste. Acum îmi văd de treabă şi încrederea pe care mi-o acordă antrenorul este foarte importantă pentru mine. Aştept trei puncte din jocul cu Poli Iaşi“, a spus Vasilache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS