22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, din ce în ce mai puternici

Pandurii, din ce în ce mai puternici

Recuperarea unor jucători importanţi precum Alexandru Păcurar, Ciprian Vasilache, Adi Popescu sau Alin Rus a schimbat în bine jocul echipei gorjene.

De la revenirea pe banca tehnică a echipei Pandurii, Eugen Neagoe a mizat pe acelaşi nucleu de jucători care a surprins plăcut în primele etape ale campionatului, iar gorjenii au obţinut trei succese în patru jocuri. Doar cu Farul Constanţa, „Geană“ a fost obligat să suplinească absenţa lui Vasilache, suspendat, dar a beneficiat de aportul lui Alex Păcurar şi Adi Popescu, ultimul revenit după şapte luni de pauză forţată. Când echipa Pandurii Târgu Jiu a căutat cu disperare o victorie timp de 17 etape, Neagoe nu i-a putut folosi pe Păcurar, Adi Popescu, Vasilache, toţi accidentaţi, şi Alin Rus, ultimul suspendat de club după un conflict cu antrenorul.
„Echipa este cheia acestor evoluţii bune. Şi în turul campionatului, cu această formaţie am avut evoluţii foarte bune, dar am pierdut multe puncte nemeritat. Echipa care câştigă de obicei nu se schimbă. Noi am păstrat cam aceeaşi formulă de la meciul cu Steaua. Contează mult absenţa unui jucător, iar Vasilache este un fotbalist important pentru noi. Dar mă bucur că şi fără el am reuşit să câştigăm un joc în deplasare. Îl aşteptăm acum la jocul cu Poli Iaşi de acasă, să facă iarăşi un meci bun. Păcurar este şi el un jucător foarte important şi ne-a lipsit mult în turul campionatului. Dacă băieţii vor fi sănătoşi şi vom avea parte de cât mai puţine suspendări, atunci vom fi din ce în ce mai puternici“, a spus Eugen Neagoe.
Mijlocaşul Florin Stângă nu va putea evolua în partida cu Poli Iaşi de duminică, de pe „Municipal“, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Absenţa sa este suplinită de revenirea lui Ciprian Vasilache, Neagoe având destule soluţii în linia mediană. Tehnicianul pandurilor speră ca, până la finalul campionatului, echipa sa să nu revină în zona retrogradării, valoarea fiind motivul care o îndreptăţeşte să spere la un loc de jumătatea clasamentului.
În ciuda programului dificil, Eugen Neagoe crede că echipa poate obţine rezultate pozitive şi cu granzii campionatului. „Trebuie să jucăm de acum înainte la fel de bine ca în aceste ultime etape şi sper să obţinem rezultate bune şi cu echipele care sunt mai sus în clasament. Am arătat că se poate şi în tur, când am făcut jocuri bune şi am avut şi rezultate pe măsură cu unele dintre aceste echipe. Formaţia Pandurii a fost incomodă pentru grupările mari şi anul trecut şi ar putea fi şi acum. Prin jocul pe care l-am arătat, cred că am dovedit că ar fi trebuit să fim una dintre echipele de pe locurile opt-nouă. Acum avem un moral mai bun, dar trebuie să rămânem concentraţi şi serioşi, pentru că nu s-a terminat campionatul“, a mai spus Neagoe. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS