14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRapid a intrat pe mâna lui Taher

Rapid a intrat pe mâna lui Taher

Ceea ce s-a tot vehiculat în ultima vreme s-a întâmplat luni noapte. După aproape şapte ore de negocieri, iordanianul Fathi Taher (foto) a preluat de la George Copos pachetul majoritar de acţiuni de la FC Rapid. Cei doi nu au dezvăluit suma tranzacţiei şi nici câte procente revin fiecăruia. „Pachetul majoritar înseamnă pachetul majoritar“, a spus Taher, care anunţase cu ceva timp înainte că este dispus să-i ofere lui Copos 40 de milioane de euro pentru 80% din acţiunile clubului.
„Ne-am pus de acord în ceea ce priveşte noul acţionar majoritar de la Rapid. Începând de mâine (ieri – n.r.), Griro SA va deţine pachetul majoritar de acţiuni. Sunt bucuros că timp de 16 ani, cât am fost la Rapid, am reuşit performanţe. Domnul Taher e un om mai puternic decât mine şi sunt convins că va face mai multe decât am făcut eu la Rapid“, a afirmat Copos, la finalul negocierilor de la Crown Plaza.
Noul preşedinte al clubului giuleştean va fi Constantin Toma (preşedintele companiei Omniasig), în timp ce director executiv va fi numit Alexandru Bunea, fost secretar în Ministerul Transporturilor. Zotta, Manea şi Sichitiu vor rămâne la Rapid, dar nu s-a specificat în ce funcţii, iar Marian Rada va asigura până în vară interimatul pe banca tehnică, după demisia lui Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS