19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVan der Vaart ar putea deveni londonez

Van der Vaart ar putea deveni londonez

Starul olandez al echipei Hamburg SV, Rafael van der Vaart, este în vizorul formaţiei Chelsea Londra. Se pare că formaţia de pe „Stamford Bridge“ a început să-i caute un înlocuitor lui Frank Lampard, acesta intenţionând să se despartă la sfârşitul acestui sezon de gruparea „albaştrilor“.

Van der Vaart, care va fi adversarul tricolorilor la turneul final al Europenelor din vară, a fost la un pas să semneze cu Valencia în perioada de mercato din iarnă, dar a refuzat oferta, hotărându-se să continue cu Hamburg şi să aştepte la sfârşitul sezonului un contract mai bun. Cum nemţii nu par să i-l ofere, în pole-position pentru semnătura lui Van der Vaart este Chelsea, gruparea patronată de Roman Abramovici fiind dispusă să ofere peste 20 de milioane de euro pentru batav.

Mutarea jucătorului olandez pe „Stamford Bridge“ ar putea fi facilitată de relaţia bună pe care fotbalistul o are cu Frank Arnesen, directorul sportiv al „albaştrilor“. În plus, internaţionalul batav este simpatizat şi de antrenorul secund al formaţiei londoneze, Henk Ten Cate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS