17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea, demis de la CSM Vâlcea

Bondrea, demis de la CSM Vâlcea

Înfrângerea de la Mediaş şi rezultatul de egalitate de pe propriul teren cu FC Argeş, echipele cu care CSM Râmnicu Vâlcea se luptă pentru promovare, i-au determinat pe oficialii grupării oltene să întrunească de urgenţă consiliul director. În urma unei şedinţe care a durat două ore, vâlcenii au decis să renunţe la serviciile antrenorului Marian Bondrea, care şi-a reziliat contractul cu formaţia din Zăvoi. „Nu a mers treaba. Totul a fost făcut pe cale amiabilă. Mitică Teleşpan (secundul lui Bondrea – n.r.) va fi antrenor interimar până vom găsi o soluţie. Este posibil ca el să rămână până în vară“, a precizat directorul general al echipei, Florin Verigeanu.
Consiliul director a mai decis să se renunţe la serviciile a trei fotbalişti: Adrian Dandea, Eugen Crăciun şi Andrei Niţu. „Nu am fost mulţumiţi de randamentul dat de ei în meciurile oficiale şi am considerat că nu ne sunt de ajutor“, a completat Verigeanu. Tot ieri, fotbaliştii vâlceni au mai primit o veste proastă, primele de victorie fiind micşorate cu 50 la sută până în momentul în care echipa va avea şanse reale de promovare.
Marian Bondrea a aflat cu stupefacţie decizia conducerii. „Îmi pare enorm de rău, nu mă aşteptam. Sincer să fiu, am pus mult suflet şi am vrut să facem treabă. Nu am participat la acea şedinţă, doar am fost anunţat. Eu am renunţat la multe ca să vin la Vâlcea, dar ce mai contează acum? Nu cred că prin demiterea mea se vor schimba multe. Îmi menţin părerea că la Vâlcea trebuie construită o echipă în altă manieră, cu o strategie bine pusă la punct“, a afirmat Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII