20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBayern München a câştigat derbiul cu Leverkusen

Bayern München a câştigat derbiul cu Leverkusen

Bayern München şi-a consolidat poziţia de lideră în Bundesliga după ce s-a impus sâmbătă, cu 2-1, în faţa ocupantei locului al treilea, Bayer Leverkusen. Elevii lui Ottmar Hitzfeld au controlat aproape în totalitate partida, dar au tremurat pe final, când oaspeţii au redus din handicap şi au fost la un pas de egalare. Bavarezii au deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Luca Toni, atacantul italian finalizând simplu, după o fază superbă, la care au mai participat Franck Ribery şi Miroslav Klose, ultimul pasând decisiv. În repriza secundă, tot Bayern a avut iniţiativa, iar Toni şi-a continuat recitalul şi a majorat avantajul gazdelor în minutul 59. În minutul 83, Bulykin a reuşit golul de 2-1, însă Bayer nu a mai găsit calea spre poarta adversă şi s-a văzut nevoită să se declare învinsă.

În altă partidă din runda a 25-a a Bundesligii, echipa românilor Iulian Filipescu, Mihai Tararache şi Claudiu Niculescu, Duisburg, a remizat acasă cu Hannover, scor 1-1 (Lamey / Stajner). Filipescu, Tararache şi Niculescu au fost integralişti.

Ciprian Marica şi Sergiu Radu nu au evoluat în meciul pe care formaţia la care sunt legitimaţi, VFB Stuttgart, l-a câştigat acasă, în faţa lui Rostock, scor 4-1 (Pardo, Cacau, Gomez, Basturk / Gomez – autogol). Alte rezultate din etapa a 25-a a primei ligi germane: Frankfurt – Cottbus 2-1, Wolfsburg – Hamburg 1-1, Nürnberg – WfL Bochum 1-1, Dortmund – Karlsruhe 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS