24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrei puncte sau nimic

Trei puncte sau nimic

CSM Vâlcea – FC Argeş
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 11.00 (Sport.ro).
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea:
Rusandu – Crăciun, Dandea, Vişa, Vlad – Voicu, Dedu, Labun, Onofrei – Boroiban, Robson. Antrenor: Marian Bondrea.
FC Argeş: Boşneag – M. Stan, D. Bălaşa, Miloşevic, Bazzi – Năstăsie, Cârstoiu, Tameş, Tănase – Dulcea, Iordache. Antrenor: Dragoş Radu.
Vor arbitra: L. Danşa – M. Nagy, H. Bochiş.

Elevii lui Marian Bondrea trebuie să demonstreze în derbiul de astăzi, cu FC Argeş, că ocupă un loc nemeritat şi că au faţă de Liga I.  

După ce au pierdut întâlnirea de la Mediaş, cu Gaz Metan, şi s-au îndepărtat la şase puncte de formaţia ardeleană, fotbaliştii de la CSM Vâlcea nu mai au voie să greşească, în special pe propriul teren, pentru a spera la promovarea în primul eşalon. Elevii lui Marian Bondrea vor juca astăzi un nou derbi, contra liderei la zi a clasamentului, FC Argeş, şi numai un succes îi poate menţine în lupta pentru accederea în „Liga lui Mitică“. Meciul este foarte important şi pentru gruparea argeşeană, aflată la opt puncte de vâlceni şi la doar două de medieşeni, în condiţiile în care piteştenii ar putea pierde alte trei puncte la masa verde, deoarece au folosit un jucător suspendat în disputa cu CFR Timişoara.

Fără Vidakovic!

CSM va începe partida de astăzi fără golgheterul Nemanja Vidakovic, a cărui accidentare a recidivat în meciul de la Mediaş. Atacantul sârb s-a antrenat separat ieri, alături de Vătavu şi de Pasăre, dar va fi înscris pe foaia oficială a întâlnirii şi ar putea fi folosit în caz de forţă majoră. Vestea bună este că Iosif Melcea s-a antrenat normal, alături de colegii lui, şi ar putea fi marea surpriză pregătită de tehnicianul Marian Bondrea. „Profesorul“ ar putea schimba şi juniorul din teren, după prestaţia mai puţin reuşită a lui Vlad din etapa precedentă.

Vâlcenii nu dau pronosticuri

Oficialii de la CSM Vâlcea se feresc să dea pronosticuri pentru confruntarea de astăzi. „În etapa trecută eram în stare să-mi pariez casa că nu pierdem la Mediaş şi uite că ne-au bătut. Dacă ar fi să mai jucăm 50 de meciuri, tot nu ne-ar învinge. Nu mai dăm pronosticuri. FC Argeş are un lot valoros, dar ne bazăm pe faptul că nici ei nu trec printr-o perioadă foarte fericită“, a declarat preşedintele Alin Trandafir.
De partea cealaltă, preşedintele piteştenilor, Cristian Mincă, a afirmat: „Este cea mai importantă partidă a noastră. Mergem la victorie, chiar dacă nu vom face o tragedie nici dintr-un eventual rezultat de egalitate“.
La meci şi-a anunţat prezenţa şi o numeroasă galerie a oaspeţilor, care va pleca din faţa stadionului „Nicolae Dobrin“, la ora 8.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS