14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Interdicţie la apă din cauza unei muşte

Un canadian a declarat război apei, după ce a descoperit o muscă moartă într-o sticlă. După cum informează cotidianul austriac Krone, în ediţia sa on line, canadianul cere acum daune pentru gravele prejudicii psihice suferite din această cauză. În plus, viaţa sa sexuală a fost distrusă, iar salonul său de coafură este în pragul falimentului. Şi, ca şi cum nu era suficient, bărbatul întâmpină mari greutăţi să facă duş. De peste şapte ani, bărbatul se luptă cu instanţele din Canada. Totul a început în noiembrie 2001, când Mustafa şi soţia sa au descoperit o muscă moartă într-o sticlă nedesfăcută cu apă plată. Ulterior, cuplul a mai descoperit „o muscă aproape moartă“ într-o altă sticlă. Deşi bărbatul nu a băut deloc din apa respectivă, de atunci el suferă de „depresii grave, atacuri de panică“ şi are mai mereu senzaţia că vede muşte moarte. „Cunoaştem toţi specia aceea de muşte cu corp albastru. Acestea stau pe fecale şi pe şobolanii morţi de la marginea străzii. Dacă ajung în apa potabilă, atunci acest caz este de competenţa autorităţilor de sănătate publică“, a declarat canadianul.

Urs amendat pentru furt

Toată lumea este egală în faţa legii, chiar şi animalele. Un tribunal din Bitola (Macedonia) l-a condamnat pe un urs la plata unei amenzi destul de piperate pentru că a fost prins în timp ce fura miere. După cum informează cotidianul austriac Krone, în ediţia sa on line, animalul, care nu s-a prezentat la proces din motive de siguranţă, este acuzat de furt repetat în detrimentul fermierului Zoran Kiseloski. Potrivit probelor oferite de apicultor, lacomul animal i-ar fi provocat prejudicii în valoare de peste 2.200 de euro. Ursul, care ar fi trebuit să plătească „din propriul buzunar“ daunele provocate lui Kiseloski, nu a putut fi dus în spatele gratiilor, pentru că face parte dintr-o specie protejată, nu are stăpân şi trăieşte în libertate. În aceste condiţii, pagubele vor fi suportate de statul macedonean.

Casă de 65 de milioane de dolari pentru Tiger Woods

Jucătorul de golf Tiger Woods, cel mai bine plătit sportiv al planetei, şi-a achiziţionat recent o casă cu vedere la ocean, pentru care a plătit 65 de milioane de dolari. Noua sa proprietate, care se numeşte „Pe ape“, are nouă dormitoare, o cameră specială pentru ascultat muzică, sală de primire a oaspeţilor, bibliotecă, piscină şi grădini amenajate chiar lângă ocean. Aceasta este a doua reşedinţă în Statele Unite a lui Woods, după vila de 40 de milioane de dolari deţinută de sportiv în Florida. În plus, jucătorul de golf a investit o sumă frumuşică pentru construirea unui palat înconjurat de un teren de golf, în Dubai.

Concurs de pantofi „duhnitori“

Adolescentul Ben Russell din Eagle River, Alaska, se poate mândri cu faptul că tenişii săi sunt cei mai „duhnitori“ din Statele Unite. După cum informează cotidianul austriac Krone în ediţia sa on line, pantofii urât mirositori ai elevului de 15 ani au devansat celelalte şapte perechi de tenişi participante la originalul concurs organizat în Montpelier, statul Vermont. Concursul este organizat de 31 de ani de un producător american de pantofi, care oferă câştigătorilor atât încălţăminte rezistentă la transpiraţie, cât şi premii în valoare de 500 de dolari.

Jessica Parker, şocată că este cea mai urâtă femeie în viaţă

Vedeta din „Totul despre sex“, Sarah Jessica Parker, s-a arătat extrem de supărată după ce a aflat că a fost desemnată drept „cea mai neatrăgătoare femeie în viaţă“, de către cititorii revistei Maxim. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât din 2004, de când s-a terminat serialul, actriţa a reuşit să strângă peste 25 de milioane de dolari din contracte de publicitate la produsele de înfrumuseţare. Vizibil afectată de aflarea veştii, actriţa a declarat: „Am sâni mari şi falşi, mi-am injectat botox? Nu. Mă încadrez în idealurile cititorilor revistelor de bărbaţi? Probabil că nu. Chiar sunt cea mai respingătoare femeie din lume? Wow! Este şocant când bărbaţii sunt atât de brutali, atât de plini de răutate. Probabil că nu poţi mulţumi pe toată lumea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS