14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova şi Gecorom îşi află azi adversarii

FC Craiova şi Gecorom îşi află azi adversarii

La sediul Federaţiei Române de Fotbal va avea loc astăzi, de la ora 12.00, tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la futsal.
În această fază a competiţiei, în care vor intra şi cele 11 formaţii din Liga I, Craiova va fi reprezentată de două echipe, Futsal Club Craiova (Liga I) şi Gecorom (campioana judeţului Dolj). Cea din urmă, formaţie finanţată de Valentin Nistoran şi condusă de pe bancă de Călin Pantelimon, s-a calificat ieri în optimi, după ce a învins pe Olimpic 2003 Simeria (Liga a II-a), cu scorul de 7-3, într-un meci disputat în Sala Sporturilor din Bănie. În faţa unor adversari incomozi, obişnuiţi să joace dur, craiovenii au avut o evoluţie foarte bună. Pentru Gecorom au punctat Iova (două goluri), Mateiţă (2), Vali Nistoran (2) şi Niţă. Antrenorul Călin Pantelimon, fostul căpitan al Energoconstrucţiei, a trimis ieri în teren următoarea echipă: Pană  – Ghiţă, Iova, Răduţ, Mateiţă. Au mai intrat: Nistoran, Fl. Bogdan, Stănculescu, Burada. Cei de la Gecorom speră că la tragerea la sorţi de astăzi vor avea parte de un adversar mai accesibil.
Şi Real Craiova a jucat ieri în Cupă, dar a fost eliminată de Athletic Bucureşti, scor 7-6. Elevii lui Sorin Pătraşcu ar fi putut intra în prelungiri dacă Tâmplaru nu ar fi ratat o mare ocazie de gol în ultimele secunde ale confruntării. Golurile Realului au fost înscrise de: Hrelea (2), Cocoşilă (2), Stoenescu şi Tâmplaru. La gruparea craioveană au evoluat: Cojocaru – Cocoşilă, Rotaru, Hrelea, Tâmplaru. Au mai evoluat: C. Marin, Stoenescu, Constantinescu şi Stuparu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS