13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia Pandurii, la Cupa Primăverii

Energia Pandurii, la Cupa Primăverii

După o pauză de trei zile, handbaliştii de la Energia Pandurii s-au pregătit în staţiunea Rânca sub coordonarea secundului Narcis Criciotoiu, antrenorul principal Sorin Toacsen participând în această perioadă cu naţionala României la turneul amical din Ungaria, dotat cu Cupa Panonia. Din cauza vremii nefavorabile, gorjenii s-au antrenat doar două zile la altitudine, aceştia revenind ieri la Târgu Jiu pentru a pregăti turneul de la Piteşti. Energia Pandurii va participa la „Cupa Primăverii 2008“, competiţie găzduită de Sala Sporturilor din Piteşti, în perioada 22-23 martie, alături de gazdele de la CS Piteşti şi echipele din prima ligă, CSM Oradea şi UCM Reşiţa. Iată programul turneului: mâine: CS Piteşti – CSM Oradea (ora 10.00), Energia Pandurii – UCM Reşiţa (ora 11.30), CSM Oradea – UCM Reşiţa (ora 19.15); duminică: Energia Pandurii – CSM Oradea (ora 10.00), CS Piteşti – UCM Reşiţa (ora 11.30), Energia Pandurii – CS Piteşti (ora 16.15).
Chiar dacă echipa a ieşit din zona retrogradării, pauza competiţională nu-i scuteşte de griji pe conducătorii formaţiei din Târgu Jiu.
„Am ieşit din zona retrogradării ca loc ocupat, dar orice înfrângere ne trimite înapoi în situaţia în care suntem acum. Ne dorim să nu mai ajungem acolo, dar nu pot spune, la ce meciuri grele vor urma de acum înainte, că batem orice echipă, mai ales că etapa viitoare vom juca împotriva Stelei“, a spus preşedintele echipei, Gore Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS