14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova a pierdut dramatic

FC Craiova a pierdut dramatic

FC Craiova a suferit duminică seară a patra înfrângere consecutivă, pierzând, cu scorul de 6-4 (2-2), disputa de pe teren propriu cu Moldocor Piatra Neamţ.  
Partida a avut un final încins, oltenii acuzând arbitrajul ostil. În ultimele minute de joc, la scorul de 4-4, arbitrii au ezitat de mai multe ori să fluiere fault pentru craioveni, în condiţiile în care nemţenii aveau şase greşeli şi următoarele ar fi fost penalizate cu lovitură de pedeapsă. În ultimul minut de joc, echipa din Piatra Neamţ, locul patru în Liga I, a dat lovitura de graţie, reuşind două goluri pe contraatac.
Fără internaţionalii Rizan şi Bugălă, ambii suspendaţi, FC Craiova s-a văzut condusă din primele minute. A reuşit să egaleze în minutul 9, prin căpitanul Cioboiu, iar trei minute mai târziu, Mihalache a adus gruparea olteană în avantaj. Însă, moldovenii au egalat până la pauză. Formaţia finanţată de Sorin Croitoru a mai punctat în repriza secundă prin Sandu şi Stăncuţa.
FC Craiova a început jocul în următoarea alcătuire: Guran – Cioboiu, Florescu, Apostol, A. Mihalache. Au mai intrat: Sălceanu, Alecu, M. Mihalache, Sandu, Stăncuţa, Bălan şi Relea. Craiovenii rămân tot pe locul trei, la patru puncte de Moldocor. Până la debutul play-off-ului mai sunt de disputat trei runde, oltenii urmând să joace în compania formaţiilor Clujana Cluj (deplasare), Quasar Deva (acasă) şi Poli Timişoara (deplasare).  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU