15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCeahlăul, pe lista victimelor pandurilor

Ceahlăul, pe lista victimelor pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a câştigat puncte şi încredere după victoria de la Buzău şi speră la un nou succes, de această dată, în faţa propriilor spectatori, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Cheia succesului oferită pandurilor de artistul plastic Ovidiu Pârâianu chiar înaintea meciului de la Buzău, pentru a le purta noroc, a avut efect, gorjenii reuşind să câştige primul joc în deplasare în acest sezon, 3-1 cu Gloria lui Ştefan Stoica. Antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, admite că echipa sa a avut şi noroc, după atâtea ghinioane. „Am făcut partide poate mai bune decât cea cu Gloria Buzău, dar, din păcate, nu am reuşit să adunăm puncte. La acest meci am avut şi puţin noroc, pentru că am reuşit să marcăm destul de repede“, a spus „Geană“.
Beneficiile acestui succes nu se contorizează numai în puncte, ci şi în plan psihic, jucătorii reuşind să câştige după mai bine de şase luni şi să părăsească ultimul loc din Liga I. „Cred că după această victorie şi băieţii vor avea alt moral şi altă determinare pentru că nu vor mai fi cu cuţitul la os. Sper să evoluăm mult mai bine în meciurile viitoare, pentru că avem potenţial, iar jucătorii sunt conştienţi de valoarea pe care o au. Avem o echipă bună, valoroasă şi nu m-am înşelat. În egală măsură, şi încrederea pe care ei au căpătat-o după această victorie, şi punctele sunt foarte importante“, a afirmat Neagoe.

Nu am realizat nimic numai cu o victorie

Pandurii şi-au propus să obţină patru victorii în jocurile cu Gloria Buzău, Ceahlăul Piatra Neamţ, Farul Constanţa şi Poli Iaşi, primul test fiind trecut. Pentru a-şi păstra şansele de salvare, gorjenii trebuie să învingă mâine, de la ora 19.00, pe Ceahlăul, în faţa propriilor spectatori, care nu au mai trăit bucuria unui succes în Liga I de pe 31 august 2007.
De partea cealaltă, nemţenii lui Viorel Hizo au obţinut doar patru puncte pe terenuri străine, fiind codaşi într-un clasament neoficial al jocurilor din deplasare. „Trebuie să rămânem concentraţi şi cu picioarele pe pământ pentru că nu am realizat nimic numai cu o victorie. Ca să realizăm ceva, trebuie să o legăm cu altă victorie miercuri, în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, şi apoi cu încă una la Constanţa şi aşa mai departe. Eu i-am felicitat pe elevii mei după joc, dar le-am spus că încă suntem departe de ceea ce putem şi aici mă refer mai ales la poziţia din clasament. Locul nostru nu este acolo. Suntem capabili să obţinem patru victorii consecutive“, a mai spus Neagoe.
Pandurii Târgu Jiu nu are nici un jucător suspendat şi nici accidentaţi importanţi, doar Stângă acuzând ceva probleme la gleznă după partida cu Gloria Buzău, însă el va fi apt la ora jocului cu Ceahlăul.

Biletele, de astăzi la vânzare
Clubul Pandurii pune în vânzare 3.500 de bilete pentru jocul cu Ceahlăul Piatra Neamţ de mâine, tichetele putând fi procurate de la casa de bilete din incinta stadionului „Municipal“, astăzi, între orele 12.00 – 18.00, şi mâine, între orele 9.00 – 16.00, la aceleaşi preţuri ca şi până acum: cinci lei la peluze, zece lei la tribuna I+II şi 15 lei la tribuna 0. Dat fiind că meciul nu este considerat de mare risc, femeile şi copiii vor avea acces gratuit la peluze. Organizatorii se aşteaptă ca pandurii să evolueze pentru a treia oară în acest an cu casa închisă, după jocurile cu Poli Timişoara şi Steaua, mai ales că echipa lui Neagoe a reuşit să învingă la Buzău. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU