15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu pierdut primele

Au pierdut primele

Remiza cu Rapid le-a scos craiovenilor din buzunar prima de 40.000 de dolari, dar aceştia îşi pot reface bugetul la următoarele două meciuri.

Nicolo Napoli şi elevii săi nu vor primi nici un ban pentru egalul cu Rapid, chiar dacă au luat un punct şi cu două etape în urmă, scor 2-2, la Unirea Urziceni. Conform hotărârii luate acum două săptămâni, oltenii ar fi trebuit să primească prima integral, doar dacă obţineau patru puncte din cele şase puse în joc la confruntările cu Unirea Urziceni şi Rapid.
„Îmi pare rău că băieţii au pierdut primele de 40.000 de dolari, deoarece aveau ca obiectiv patru puncte din aceste două partide, cu Urziceni şi Rapid. Însă au şansa să umfle un pot mai mare, dacă bat pe UTA şi FC Vaslui“, a declarat preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu. Apropiaţi ai patronului Ştiinţei susţin că Mititelu ar pune la bătaie cel puţin aceeaşi sumă pentru cele două întâlniri, obiectivul fiind tot patru puncte din şase posibile.

Napoli, văzut la Juventus

Remiza cu Rapid nu l-a satisfăcut pe Adrian Mititelu, în condiţiile în care Universitatea nu a reuşit de la revenirea în Liga I să câştige în faţa granzilor din Bucureşti. Faptul că Ştiinţa a dat cu piciorul celor trei puncte într-un meci pe care l-a dominat l-a marcat pe finanţatorul craiovenilor. „Încă nu mi-am revenit. Nu pot să cred că nu am învins. Am ratat din toate poziţiile posibile. E clar că nu suntem o formaţie matură, deşi avem valori certe în echipă. Nu sunt supărat pe Costea că a ratat penaltiul. I se poate întâmpla oricui. Dacă aveam o echipă matură, câştigam cu 3-1 în faţa Rapidului“, a declarat patronul Universităţii, care era convins săptămâna trecută că „va bate fără drept de apel“ gruparea lui George Copos.
Adrian Mititelu nu a uitat să-l laude pe Nicolo Napoli, despre care a afirmat: „Napoli e antrenor şi, cu siguranţă, va avea multe de spus în fotbalul românesc, asta dacă nu vine cumva Juventus şi-l ia peste un an“.

Vor victoria la Arad

Antrenorul Nicolo Napoli a vorbit după meci despre următoarea dispută a craiovenilor, anunţând că vrea punctele în meciul de joi cu „Bătrâna Doamnă“. „Mergem la Arad să jucăm un fotbal de calitate şi să obţinem un rezultat pe măsură. UTA evoluează bine acasă, dar noi avem nevoie de puncte şi vom da totul pentru a le obţine. Am spus de la început că ne aşteaptă 15 partide foarte dificile şi trebuie să le tratăm cu mare seriozitate“, a menţionat principalul Ştiinţei.
Şi căpitanul Dorel Stoica este optimist. Felicitat de o parte dintre suporterii olteni pentru egalul cu Rapid, fundaşul central al Craiovei le-a mărturisit acestora că e dezamăgit de rezultatul final, dar le-a promis că va face tot posibilul ca Universitatea să aducă acasă toate punctele în disputa cu UTA. Stoica a fost completat de Ştefan Bărboianu, care a precizat că Ştiinţa merita să câştige partida cu Rapid, dar gruparea alb-albastră a avut ghinion. În plus, Bărboianu speră „ca în confruntarea de la Arad să nu mai avem parte de aşa ceva şi să luăm toate cele trei puncte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII