22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPancu se teme de olteni

Pancu se teme de olteni

Derbiul de mâine dintre Universitatea şi Rapid se anunţă pe muchie de cuţit, ambele grupări precizând că merg la victorie, egalul nefiind acceptat de nici una. Giuleştenii sunt însă convinşi că vor avea viaţă grea la Craiova, dar spun că vor face totul pentru a obţine cele trei puncte. Unul dintre jucătorii importanţi ai echipei bucureştene, Daniel Pancu, susţine că se teme de atmosfera din Bănie şi de suporterii olteni. „La Craiova va fi un meci pe viaţă şi pe moarte. Trebuie să câştigăm. Sperăm să se termine cu toate ghinioanele din acest început de an. O să fie foarte greu pentru că jucăm în deplasare, suporterii olteni nu ne prea iubesc, plus că în toată istoria noastră am învins doar de două ori la Craiova. Ne dorim foarte mult să obţinem o victorie pentru a ne reveni din punct de vedere psihic pentru următoarele partide“, a afirmat Pancu pentru Fanatik.
„Noi ne vom lupta până la capăt cu Steaua, Poli Timişoara şi Unirea Urziceni pentru locul doi. Nici vorbă ca meciul nostru viitor, cu Steaua, să fie decisiv pentru locul doi. Va fi însă un ritm infernal de campionat, se va juca din trei în trei zile, şi se poate întâmpla orice“, a adăugat fostul internaţional.
O înfrângere la Craiova nu va duce la demiterea antrenorului Rednic, cel puţin aşa susţine patronul grupării giuleştene, George Copos. „Mircea Rednic a greşit, a gestionat prost situaţia, dar nu este în pericol, indiferent de rezultatul de la Craiova. Va fi în continuare antrenorul Rapidului“. „Duminică va fi un meci de care pe care. Oltenii au o echipă bună şi sunt foarte ambiţioşi. Cu siguranţă nu vor ceda uşor“, a mai spus Copos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS