20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGaţu l-a pus pe liber pe Gheorghe Drăgan

Gaţu l-a pus pe liber pe Gheorghe Drăgan

Masorul Stelei şi al naţionalei masculine, Gheorghe Drăgan, care a fost implicat într-un scandal la meciul de campionat cu HCM Constanţa, a fost demis ieri din funcţia pe care o ocupa la prima reprezentativă. „Domnul Drăgan nu va mai fi la naţională, contractul său a fost reziliat după cele întâmplate la meciul Steaua-HCM Constanţa. El va fi judecat şi de Comisia de Disciplină“, a afirmat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.
Această decizie vine după ce directorul executiv al HCM Constanţa, Nurhan Ali, a ameninţat că nu îi va mai lăsa la lotul naţional pe handbaliştii echipei campioane dacă federaţia nu va lua măsuri după derbiul pierdut cu Steaua, acuzându-l pe masorul Stelei, dar şi pe al naţionalei, Gheorghe Drăgan, că i-a înjurat pe jucătorii constănţeni.
La rândul său, Drăgan a explicat ce s-a întâmplat la meciul respectiv: „Nu l-am înjurat pe Laurenţiu Toma (jucător HCM Cosntanţa – n.r.), pur şi simplu îi tot spuneam că ratează. Nu s-a pus problema de vorbe urâte“.
Partida Steaua-HCM Constanţa s-a încheiat cu scorul de 34-28. Constănţenii au acuzat arbitrajul, înspecial că Steaua trebuia să aibă trei jucători eliminaţi în primele şase minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS