15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDe Gregorio a semnat cu CSM Vâlcea

De Gregorio a semnat cu CSM Vâlcea

Chiar înainte de derbiul cu Gaz Metan Mediaş, conducerea CS Municipal Râmnicu Vâlcea a mai reuşit un transfer. Atacantul chilian Diego Andres De Gregorio Contreras a ajuns la gruparea din Zăvoi tot pe filiera Pandurii Târgu Jiu şi va fi împrumutat de gorjeni până la vară, urmând să se discute un eventual transfer definitiv. De Gregorio este născut pe 6 septembrie 1986, are 1,79 metri şi 82 kg şi a evoluat în prima ligă din Chile, la echipa Audax Italiano, între 2004 – 2006, iar anul trecut a fost împrumutat la formaţia Deportes Melipilla, pentru care a înscris şapte goluri.
Gregorio ar putea debuta chiar sâmbătă, în condiţiile în care folosirea golgheterului Nemanja Vidakovic, încă nerefăcut după accidentarea din partida cu IS Câmpia Turzii, este incertă. Antrenorul Marian Bondrea nu va conta nici pe serviciile portarului Victor Râmniceanu, plecat la lotul naţional Under 17.
Oficialii din Zăvoi îi iau peste picior pe cei de la Gaz Metan Mediaş, după ce ardelenii declaraseră că oltenilor trebuie să le fie foarte mare frică de meciul de sâmbătă. „Eu respect echipa din Mediaş şi recunosc că are un lot omogen. În ceea ce priveşte frica pe care trebuie să o avem noi, este adevărat. De altfel, majoritatea fotbaliştilor de la CSM refuză să mai vină la antrenament tocmai pentru că se tem de valoarea adversarilor de sâmbătă. Noi încercăm pe cât se poate să ne facem datoria şi, dacă vom reuşi, ne vom ridica la valoarea adversarilor. Sper ca Mediaşul să aibă un meci util cu noi, având în vedere că spun că se pregătesc deja de Liga I“, a afirmat directorul general al vâlcenilor, Florin Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII