13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa bate pe Rapid fără drept de apel

Ştiinţa bate pe Rapid fără drept de apel

Finanţatorul Adrian Mititelu este convins că juveţii săi nu vor avea probleme în faţa giuleştenilor.

Remiza cu Unirea Urziceni i-a dat apă la moară patronului Universităţii Craiova. Adrian Mititelu a declarat ieri că nu îşi face probleme la partida cu Rapid şi că echipa sa va trece de bucureşteni. „Am eu un feeling pentru disputa aceasta cu Rapid, îi batem fără drept de apel. Acest meci se joacă la o zi după ziua mea de naştere, pe 16 martie, dar şi într-o zi istorică pentru Universitatea. Se împlinesc 25 de ani de când Ştiinţa se califica în semifinalele Cupei UEFA“, a spus Mititelu.
Boss-ul Ştiinţei a anunţat că îl aşteaptă pe George Copos la Craiova, căruia i-a promis că-l va trata aşa cum se cuvine. „O să îl invit lângă mine la lojă, nu cum a făcut el când ne-a trimis pe noi în tribună, să ne înjure toată lumea. Dar tot nu o să aibă nici o şansă la Craiova să câştige, ştie şi el că va pierde“, a completat finanţatorul alb-albaştrilor.
Declaraţiile acestuia vin la două zile după ce deja îl avertizase pe Copos să nu-şi facă planuri pentru cele trei puncte puse în joc în meciul de duminică. Mititelu ştie şi de ce Universitatea Craiova nu se află pe o poziţie mai bună în clasament: „Am făcut greşeli mari anul acesta, care ne-au făcut să pierdem locurile de cupe europene. Eram pe trei dacă nu greşeam. Eu sunt responsabil. Nu spun ce, dar eu ştiu şi am învăţat din ele. O să vedeţi că, de acum, Universitatea, când va mai pierde, o va face foarte greu, iar la anul, pentru că ştiu ce trebuie să fac, o să fie altceva“.

Giuleştenii joacă bine în deplasare

Ilie Balaci, managerul general al Ştiinţei, este şi el optimist, dar este convins că meciul cu Rapid nu va fi uşor, în condiţiile în care trupa lui Copos a pierdut duminică seară pe teren propriu. „Am emoţii pentru că Rapid a pierdut şi va fi dornic de victorie. În plus, joacă mai bine în deplasare acum, a obţinut o victorie la Galaţi. Dar sper ca noi, după ce am luat un punct important la Urziceni, să fim mai motivaţi. Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la stadion“, a declarat Balaci pentru Onlinesport. Ieri, clubul Universitatea a anunţat că va pune de joi în vânzare biletele de meci, preţul acestora fiind zece lei la peluză, 15 lei la tribuna a doua şi 17,5 lei la tribuna I, cu cinci lei mai mult decât la partida cu Pandurii.
O victorie cu giuleştenii ar aduce trei puncte preţioase oltenilor, care se luptă să scape de zona minată a clasamentului. De altfel, confruntările următoare vor fi foarte importante pentru elevii lui Napoli, patronul Adrian Mititelu susţinând că în scurt timp se vor cunoaşte echipele care vor retrograda. „Sunt şapte, opt formaţii care se află în acea zonă, iar cele patru se vor decide peste patru etape. Oricum, lupta se dă acolo ca şi la vârf, pentru că ne aflăm într-o perioadă de însănătoşire a fotbalului, iar orice meci este la fel de greu indiferent cu cine joci. Acum câştigă cine are continuitate. Determinarea face diferenţa, nu mai este loc de talente şi vedetisme“, a încheiat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII