14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu mă îngrijorează greşelile de arbitraj

Nu mă îngrijorează greşelile de arbitraj

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, consideră că greşelile de arbitraj din Liga I sunt erori omeneşti, nu intenţionate.
„Nu mă îngrijorează deloc greşelile de arbitraj din Liga I. Astea de la noi nici nu se compară cu cele din alte ţări, ca Anglia, de exemplu. Nu mă îngijorează deloc, numai la noi este nebuneala asta. În loc să ne uităm cum jucăm, ne uităm să vedem dacă a greşit sau nu arbitrul. Astea sunt greşeli normale. S-a văzut că nu a fost nimic voit. Să ne uităm ce greşeli fac jucătorii… din 36 de pase pe meci, numai 14 sunt utilizabile, atunci ce să mai zicem?“, a spus Sandu.
Oficialul FRF consideră că este posibil ca echipa CFR Cluj să fi fost mai protejată din punct de vedere al arbitrajului, dar susţine că şi împotriva liderului clasamentului s-a greşit.
„Lupta pentru locurile unu şi doi nu este influenţată. Astea sunt erori care se întâmplă. Astăzi a greşit pentru Cluj, mâine, pentru Steaua, Rapid, Bistriţa sau Mioveni. Deci nu sunt greşeli numai în favoarea unei echipe. Toată lumea spune că a fost mai protejată echipa CFR Cluj. E posibil. Dar s-a greşit şi în favoarea, şi în defavoarea lor. Nu sunt îngrijorat pentru că nu se vede o tendinţă de a favoriza o formaţie în detrimentul celeilalte. Ăsta e marele câştig al arbitrajului anul ăsta“, a adăugat preşedintele FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS