13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiprian Vasilache, omul-locomotivă

Ciprian Vasilache, omul-locomotivă

Ex-rapidistul a arătat în meciul cu bucureştenii o formă deosebită, reuşind cel mai bun joc al său de când se află la Pandurii Târgu Jiu.

Ciprian Vasilache a impresionat în partida cu Steaua Bucureşti, acesta trecându-şi în cont, printre alte reuşite tehnice, şi o bară în minutul 36, după o acţiune personală de toată frumuseţea. Dispus la efort, Vasilache a fost pericolul numărul unu pentru stelişti. Cel mai scump transfer al echipei Pandurii Târgu Jiu, ex-rapidistul poate fi cheia salvării de la retrogradare dacă menţine acelaşi ritm şi în jocurile următoare.
„Vasilache a jucat foarte bine cu Steaua şi i-am spus că, dacă va menţine acelaşi ritm, ne va ajuta foarte mult. Iar el cu siguranţă are destule să ne arate, pentru că este un jucător valoros“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe. Afectat de deznodământul nefiresc al jocului, Vasilache a rămas insensibil la aprecierile tehnicianului. „Fiecare echipă care a venit la Târgu Jiu a avut o ocazie şi ne-a dat gol. Şi Steaua, şi CFR Cluj, şi Dinamo. Contează mai puţin că am fost lăudat de antrenor“, a spus decarul pandurilor. Marginalizaţi în mandatul lui Joaquim Teixeira, Rus, Vancea, Stromajer şi Păcurar au fost reactivaţi de „Geană“, toţi având prestaţii convingătoare.
Mirel Rădoi a sugerat la finalul jocului de pe „Municipal“ că gorjenii ar fi fost motivaţi financiar de CFR Cluj, rivala steliştilor. „Pandurii Târgu Jiu nu este o echipă de retrogradare, la cum a jucat meciul cu noi, dar, vedeţi şi dumneavoastră, primele mari motivează jucătorii. Nu ştiau nici ei, săracii, de unde au prime, dar au spus că au“, a declarat Rădoi.
Acesta a fost contrat dur de Vasilache şi de preşedintele pandurilor, Marin Condescu. „Rădoi să-şi vadă de jocul lui şi să nu mai scuipe adversarii pe teren. În situaţia în care suntem mai trebuie să fim motivaţi de cineva?“, a afirmat Vasilache. „Mirel ar trebui să se ducă la biserică să aprindă o lumânare la modul în care au câştigat la Târgu Jiu. Îl anunţ pe Rădoi că avem bani, dar banii noştri, nu din altă parte“, a comentat şi Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS