13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaird, apreciat de fani

Baird, apreciat de fani

Atacantul australian al Ştiinţei, Michael Baird, a fost desemnat în sondajul realizat pe site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova cel mai bun jucător al echipei în meciul cu Unirea Urziceni. El a fost votat de 42 la sută dintre fani, pe locul doi în preferinţele suporterilor, la mică distanţă, situându-se leonezul Julius Wobay, autorul golului care a adus un punct oltenilor. Probabil că execuţia spectaculoasă a lui Baird, prin care Universitatea a reintrat în joc, şi zbaterile sale au contat mai mult în ochii fanilor. Bornescu, Bărboianu şi Andrei Ionescu au obţinut câte trei la sută din sufragii, iar Dilevski, Luţu şi Tănasă, câte doi la sută.
Michael Baird a promis că va repeta evoluţia bună de sâmbătă şi în jocurile următoare. „Voi juca din ce în ce mai bine, pentru că m-am făcut cuminte. Nu mai ies în oraş, la discoteci, şi nu mai pierd nopţile. Am avut o discuţie cu patronul echipei şi i-am promis că voi fi altul de acum înainte, pentru că dânsul a avut încredere în mine când toţi m-au contestat, iar eu doresc să-i întorc serviciul“, a afirmat fotbalistul australian pe site-ul clubului.
Atacantul de 24 de ani susţine că se va tunde puţin înainte de fiecare meci, pentru că a observat că astfel are noroc, ultimul său frizer fiind Joshua Rose. Baird şi Prepeliţă au părăsit accidentaţi terenul de la Urziceni, medicul Claudiu Stamatescu urmând să decidă astăzi dacă ei vor putea fi apţi pentru meciul cu Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII