16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Geanina Varga este „Cu un pas înainte“

În gaşca de studenţi de la Academia de Arte ale Spectacolului „Carmen Caragiu“ a apărut în sezonul trei al serialului „Cu un pas înainte“ şi o mămică. La numai 22 de ani, Geanina Varga, interpreta Katiei Dinescu din serialul difuzat de Pro TV, nu este doar fotomodel şi actriţă în devenire, ci şi o mămică tânără, care se împarte cu succes între platorul de filmare şi părculeţul de joacă.

Pentru Geanina Varga, rolul Katiei Dinescu, sora rătăcită a profesoarei de balet Edith Dinescu, înseamnă cu adevărat un pas înainte… în lumea televiziunii. „Am avut lângă mine oameni extraordinari, iar Ioana Macarie, actriţa, dar şi coregrafa serialului m-a ajutat să învăţ şi să simt gustul dansului. Am alături de mine, pe platoul de filmare, actori consacraţi alături de care se visează orice tânăr ambiţios. De la ei am aflat câteva dintre tainele meseriei de actor“, a spus Geanina, care are la activ numeroase apariţii în reclame, prezentări de modă şi un rol secundar în filmul lui Radu Muntean, „Boogie“, care va avea premiera în iunie.

Mirela MARINESCU

Hard Candy, noul album al Madonnei

Noul album al Madonnei, „Hard Candy“, va fi lansat pe 28 aprilie. Materialul va conţine colaborări cu Justin Timberlake la mai multe piese şi este produs de Pharrell Williams, Timbaland şi Nate „Danja“ Hills. Primul single, „Four Minutes“, va apărea pe piaţă la sfârşitul lunii martie. Noul album, susţin producătorii, „este combinaţia perfectă între duritate şi dulceaţă, iar numele a fost ales pentru a sintetiza întregul concept“.

Mirela MARINESCU

Charlie Chaplin, celebrat la Pro Cinema

Pro Cinema aduce în martie un omagiu celui mai mare artist al filmului din toate timpurile, Charlie Chaplin. Pe 2 martie, „Viaţă de câine“, de la ora 17.00, şi „Piciul“, de la ora 17.45, deschid seria filmelor clasice, urmând ca pe 9 martie, de la ora 17.00, „Luminile oraşului“ să se aprindă la Pro Cinema. Pe 12 martie, la ora 00.00, „Luminile rampei“ îşi delectează telespectatorii, urmat de „Dictatorul“, cel mai cunoscut film al artistului, pe 16 martie, de la ora 17.00.

În America anilor ’20-’30, în faţa fiecărui cinematograf se afla „vagabondul“ din carton, în mărime naturală, pe care scria „Astăzi sunt aici“. Cu pantalonii largi, o haină prea strâmtă, pantofi mult prea mari, un baston de bambus şi o pălărie ponosită de gentleman, „vagabondul“ lui Chaplin era o promisiune a bucuriei, a acelor momente rare, în care arta oferă ceea ce viaţa nu poate. 80 de ani mai târziu, Chaplin este încă „aici“. Un artist complet, producător, regizor, scenarist, muzician, actor, Chaplin a fost votat într-un sondaj din 1995 „cel mai mare actor din istoria filmului“, iar alţi oameni de film, contemporani cu el şi nu numai, spuneau despre Chaplin că este „doar cel mai mare artist care a trăit şi va trăi vreodată“.

Mirela MARINESCU

Michael Madsen ţine la imaginea sa

Michael Madsen, eroul serialului „Răzbunare fără limită“, vrea să-şi păstreze reputaţia de „băiat rău“ al Hollywood-ului, iar pentru asta a refuzat să fie bătut măr de Orlando Bloom.

Iniţial, „durul“ Madsen a fost distribuit în filmul „Strenght and Honour“ în rolul unui boxer, care în finalul filmului trebuia să-şi ia porţia sa de bătaie. Când a aflat că acela care urma să-l usuce în bătaie ar putea fi Orlando Bloom, Madsen s-a simţit rănit în orgoliu şi a refuzat rolul. „Eu să fiu zvântat în bătaie de un el? Asta ar însemna finalul carierei mele. Mi-aş da cu firma-n cap! După rolul ăsta, nu m-ar mai fi angajat nimeni să joc un personaj negativ“, a afirmat Michael Madsen.

Mirela MARINESCU

Răzvan Popa joacă în „Inimă de ţigan“

Distribuţia telenovelei „Inimă de ţigan“ se mai îmbogăţeşte cu un personaj nou, care va fi interpretat de actorul Răzvan Popa. Începând de luni, 3 martie, de la ora 20.30 telespectatorii îl vor vedea pe artist jucând rolul unui cetăţean german de origine română care se întoarce în ţară după mai bine de 20 de ani, pentru a implementa programe sociale pentru minorităţile defavorizate.

Mirela MARINESCU

Jorge, un debutant îndrăgostit

 

Săptămâna trecută, un nou clip regizat de Iulian Moga s-a materializat, trecând de la stadiul de scenariu la o poveste plină de culoare şi senzualitate. Este vorba de videoclipul lui Jorge pentru piesa „Îndrăgostit“, un featuring cu George Nicolescu, de pe albumul său de debut, album care va fi lansat anul acesta, cel mai probabil la sfârşitul lunii martie. Filmările care au durat o zi întreagă au avut loc într-un studio din zona Bucureştii Noi. Împânzit cu diferite decoruri şi însufleţit de cinci fete extrem de sexy, studioul a găzduit filmarea unor cadre provocatoare, în care personajele principale au fost Jorge, fetele şi … un pat.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU