16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn nou eşec în faţa liderului

Un nou eşec în faţa liderului

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova au fost învinşi miercuri, pentru a treia oară în acest sezon, de liderul CS H&V Piteşti, la o diferenţă mare de scor, 35-18 (17-7). Partida, contând pentru etapa a cincea din turul II al Diviziei A, s-a disputat la Piteşti, cu patru zile înainte de programarea iniţială, la cererea argeşenilor, care în weekend au sala ocupată.
Antrenorul principal al oltenilor, Paul Stuparu, nu a putut să folosească în meciul de la Piteşti doi titulari, Cordescu şi Mincan, ambii cu probleme medicale. Stuparu a spus: „Chiar şi cu cei doi nu puteam evita înfrângerea. Piteştiul are o echipă foarte puternică. În pauza competiţională a învins Dinamo în cadrul turneului desfăşurat la Târgu Jiu. Ei au planuri mari pentru Liga Naţională, pentru că vor promova cu siguranţă. Cât despre jocul echipei mele, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat“.
CS H&V Piteşti, echipă antrenată de craioveanul Titel Răduţă, mai are în lot doi jucători care în trecut au evoluat pentru Craiova, portarul Grigore Albici şi Florin Şoancă.
Pentru CS Universitatea au evoluat: Păun, Trancă – portari, Şerban (5 goluri), Dodon (3), Pascu (2), Mărgineanu (2), R. Mihai (1), Niţu (1), Cristea (1), Târnă (1), Năstase (1) şi Bârlogeanu (1) – jucători de câmp. Chiar şi în urma eşecului de la Piteşti, jucătorii craioveni se menţin pe poziţia a treia în clasament, la cinci puncte în faţa ocupantei locului patru. În etapa viitoare, programată pe 9 martie, CSU Craiova va juca pe teren propriu cu Petrolul Teleajen Ploieşti, apoi campionatul va fi întrerupt până pe 30 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS