0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Sport Obiectiv în Zăvoi - promovarea

Obiectiv în Zăvoi – promovarea

-

CSM Vâlcea şi-a prezentat ieri achiziţiile, iar diriguitorii din Zăvoi au anunţat oficial că obiectivul formaţiei este accederea în primul eşalon. La Vâlcea au ajuns 11 fotbalişti noi, care vor avea drept de joc de la meciul de sâmbătă, de la Hunedoara: Yuri Tsigalko (Pandurii), Marin Vatavu (Pandurii), Cosmin Băiţa (FC Oltchim), Alexandru Vlad (FC Ardealul), Mircea Voicu (Pandurii), Ionuţ Larie (Farul Constanţa), Mugurel Dedu (Pandurii), Adrian Grigoruţă (Prefab Modelu), Horia Grădinar (FC Sibiu), Tomas Labun (FC Kosice) şi Gabriel Florea (Jiul Petroşani). În returul campionatului, căpitan al echipei va fi Mircea Voicu, care-l va înlocui „în funcţie“ pe Ionuţ Cercel.
Antrenorul Marian Bondrea a explicat motivele care l-au determinat să nu vorbească despre promovare până acum. „Normal că am ştiut care este obiectivul echipei şi am discutat despre acest lucru cu cei din conducere. Nu am vrut să spun despre promovare până acum pentru a-mi proteja elevii. Oricum, noi încercăm să ajungem în primul eşalon, dar sărim câţiva paşi. Este ca şi cum un elev din clasa a II-a ar ajunge peste noapte în a IV-a. Pregătirea de iarnă a fost, per ansamblu, bună, iar rezultatele din meciurile amicale, încurajatoare. Sperăm să facem treabă bună. Au fost aduşi mulţi fotbalişti, au valoare, rămâne să punctăm şi la capitolul omogenitate“, a precizat Bondrea. Tehnicianul craiovean speră ca debutul în retur să se concretizeze cu trei puncte la Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...