8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGascoigne continuă să se autodistrugă

Gascoigne continuă să se autodistrugă

Fostul mare fotbalist englez Paul Gascoigne îşi continuă „cursa“ spre un sfârşit tragic, autodistrugerea sa „desăvârşindu-se“ cu ajutorul alcoolului şi al drogurilor. Săptămâna trecută, „Gazza“ a luat o doză foarte mare de cocaină şi a făcut un adevărat circ într-un hotel din Gateshead. „Ne-a arătat fundul. A comandat ficat crud. L-a lăsat pe masă şi a zis că îl mănâncă a doua zi. Cică e bun pentru circulaţia sângelui“, a spus o angajată a hotelului.
După ce a alergat dezbrăcat prin holul clădirii, Gascoigne s-a retras în cameră. La un moment dat, angajaţii hotelului au bătut la uşă, pentru a vedea ce se întâmplă. În momentul în care „Gazza“ a deschis uşa, pe fruntea lui era scris: MAD (nebun – n.r.). Presa britanică susţine că Gascoigne a fost la un pas să se sinucidă, fiind oprit în ultimul moment.
Într-un final, „Gazza“ a ajuns la o secţie de poliţie, de unde a fost dus la Spitalul Middleton St. George, unde a fost internat la Secţia de boli mintale.
„Delira în dubă. Se lovea cu capul de geamuri. Sunt convins că era sub influenţa drogurilor. Ba se clătina, ba îşi dădea ochii peste cap. Toate aceste semne indică faptul că a consumat o cantitate mare de cocaină. Tot zbiera că aceia de la room-service l-au obligat să consume cocaină. Ce mai, era paranoic!“, a spus unul dintre poliţişti.
Paul Gascoigne îşi va petrece cel puţin două luni în Spitalul din Darlington şi va fi externat doar în cazul în care va fi considerat sănătos din punct de vedere mental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS