21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDuş rece pentru Oltchim

Duş rece pentru Oltchim

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a făcut cel mai slab meci din această ediţie a Ligii Campionilor şi a pierdut clar la Gyor, în a treia rundă a Grupei A semifinale, scor 30-27. Chimistele au fost conduse pe tot parcursul întâlnirii şi au intrat la cabine cu un handicap de trei goluri, 13-16.
În partea a doua a întâlnirii oltencele au jucat şi mai slab şi vicecampioana Ungariei şi-a mărit treptat avansul pe tabela de marcaj. La mijlocul mitanului secund, unguroaicele aveau 24-17, moment în care Gheorghe Tadici a cerut time-out. Sfaturile „Profesorului“ nu le-au ajutat prea mult pe chimiste, care au cedat la trei goluri diferenţă, după ce gazdele au avut cinci goluri avans pe final. Vâlcencele au ratat şi două lovituri de la şapte metri, prin Maier şi Ţăcălie. Pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea au marcat Ionela Gâlcă (7 goluri), Ramona Maier (6), Narcisa Lecuşanu (5), Steluţa Luca (4), Valeria Beşe (4) şi Adina Meiroşu (1).
Situaţia în grupă s-a complicat după ce Lada Togliatti s-a impus cu 39-31 în deplasarea de la Nürnberg. Pentru a se califica în semifinale, Oltchim este nevoită să mai obţină patru puncte din ultimele trei partide. Următorul meci al oltencelor este programat pe 1 martie, în deplasare, cu Lada Togliatti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS