10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiză mare pentru Pandurii în jocul cu Poli Timişoara

Miză mare pentru Pandurii în jocul cu Poli Timişoara

Cu un nou staff tehnic şi unsprezece jucători noi faţă de turul campionatului, formaţia Pandurii Târgu Jiu are speranţa că va putea rupe seria celor 14 partide consecutive fără victorie în Liga I şi va obţine trei puncte din jocul cu Poli Timişoara, valoarea succesului fiind mult mai mare. „Perioada petrecută până acum la Pandurii a fost logodna, dar duminică va avea loc şi căsătoria. Nu este un debut numai pentru mine, ci pentru toată lumea care iubeşte clubul. Pentru mine este jocul cel mai important. Dacă vom învinge, moralul şi încrederea vor fi diferite. Nu sunt la bătaie doar aceste trei puncte, ci mult mai multe. Avem obligaţia să dăm totul pentru a câştiga acest joc“, a declarat antrenorul Joaquim Teixeira.

Cardoso şi Wandeir aşteaptă cartea verde

Doi dintre cei unsprezece jucători transferaţi de Pandurii Târgu Jiu în această iarnă, brazilienii Cardoso şi Wandeir, nu au încă drept de joc în partida cu Poli Timişoara deoarece nu au primit certificatele internaţionale de transfer. Oficialii clubului speră însă că vor intra în posesia cărţilor verzi până la ora meciului. „Avem informaţii că vom primi cartea verde pentru Cardoso şi Wandeir în timp util, astfel că vor putea fi utilizaţi în jocul cu Poli“, a garantat vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu. Antrenorul Joaquim Teixeira nu poate conta în partida sa de debut la Târgu Jiu pe şase fotbalişti. Mândrean, Dossey, Păcurar şi L. Mihai sunt accidentaţi, în timp ce Ilie Iordache şi Djakpa sunt suspendaţi.

De Gregorio, omul în plus

După ce a anunţat că s-a încheiat campania de achiziţii, antrenorul Joaquim Teixeira s-a trezit în această săptămână cu un nou atacant în lot, chilianul Diego De Gregorio. Teixeira nu-şi asumă responsabilitatea acestui transfer, oficialii clubului Pandurii fiind cei care au decis să-l înregimenteze pe chilian. „Eu nu am adus nici un jucător. Cineva a furnizat acest jucător, e responsabilitatea clubului“, a spus tehnicianul. Acesta speră totuşi că De Gregorio va fi util în condiţiile în care atacanţii pe care-i are în lot nu au prea rupt plasele porţilor în amicale. „E normal să se schimbe acei atacanţi care nu dau multe goluri şi clubul să caute soluţii. Preşedintele şi persoanele din club au libertatea să analizeze diferite opţiuni în cazul în care atacanţii din lot nu dau suficiente goluri. Ei analizează aceste opţiuni, nu eu“, a elucidat Teixeira problema aducerii lui De Gregorio.

Joc cu grad ridicat de risc

Pandurii – Poli Timişoara este cotată ca o partidă cu grad ridicat de risc şi, în aceste condiţii, conform Legii nr. 4/2008, persoanele care beneficiază de gratuităţi pe stadionul „Municipal“, femeile şi copiii, vor primi la intrarea în arenă tichete gratuite în limita celor 1.000 disponibile. Mai mult, copiii sub 14 ani nu vor putea intra pe stadion decât însoţiţi de unul dintre părinţi. Clubul Pandurii va scoate la vânzare, începând de astăzi, de la ora 14.00, 3.000 de bilete la aceleaşi preţuri ca în turul campionatului, cinci lei la peluze, zece lei la tribuna II şi 15 lei la tribuna 0. Cu o zi înainte de meci va apărea pe piaţă un nou număr al revistei oficiale a clubului, Hei, hei, Pandurii!, care poate fi achiziţionată la preţul de doi lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU