27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎn Moldova, fără Smarandache şi Simovici

În Moldova, fără Smarandache şi Simovici

Voleibalistele de la SCM-U Craiova au plecat încă de ieri la Botoşani, acolo unde mâine vor înfrunta formaţia locală Provolei, în cadrul Diviziei A2. Din lotul deplasat în oraşul moldav nu fac parte jucătoarele Liana Smarandache şi Ioana Simovici. Cele două sportive nu sunt accidentate, ci vor participa cu echipa de volei a Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu“ din Craiova la turneul zonal al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea. „Absenţa lui Smarandache şi Simovici se va cunoaşte. Sunt două jucătoare importante pentru noi. Chiar şi fără ele, noi mergem la victorie. Suntem deja calificate la turneul semifinal, dar vrem să batem la Botoşani, să ne menţinem pe primul loc în seria Est“, a spus ieri Adrian Cotoranu, antrenorul principal al echipei oltene.
SCM-U Craiova a cerut la Federaţie amânarea meciului cu Botoşani, dar propunerea nu i-a fost acceptată. Până la turneul semifinal mai sunt de disputat trei etape.
În ceea ce priveşte competiţia de volei feminin interlicee, în Sala Capela a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea se vor înfrunta şase echipe, campioanele din judeţele Vâlcea, Dolj, Gorj, Dâmboviţa, Olt şi Argeş. Numai prima clasată va merge mai departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS