20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Duel românesc în sferturile Cupei Cupelor

Duel românesc în sferturile Cupei Cupelor

În urma tragerii la sorţi efectuate ieri la Viena s-a stabilit că echipele feminine Tomis Constanţa şi Dunărea Brăila se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei Challenge, meciul tur fiind programat pe 8 sau 9 martie la Constanţa, iar returul, o săptămână mai târziu.
Tot în cadrul aceleiaşi competiţii, dar la masculin, UCM Reşiţa va întâlni formaţia bielorusă Arkatron Minsk, în timp ce Poli-Izometal Timişoara va înfrunta puternica echipă lusitană Benfica Lisabona. Cele două manşe din sferturile de finală sunt programate pe 8, respectiv 15 martie.
În sferturile de finală ale Cupei Cupelor la feminin, Universitatea Jolidon Cluj va da piept cu formaţia croată Podravka Koprivnica, prima manşă fiind programată pe teren propriu pe 8 martie, în timp ce Rulmentul Braşov se va duela cu Krim Ljubljana, primul meci având loc în Slovenia, tot pe 8 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...