22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci cu şapte eliminaţi la Bistreţ

Meci cu şapte eliminaţi la Bistreţ

Arbitrul Gabriel Calotă a acordat şase cartonaşe roşii şi a reţinut legitimaţia unui jucător la meciul dintre Dunărea Bistreţ şi Deznăţuiul Giugiţa (scor 1-0), disputat duminică, în Cupa României – faza judeţeană Dolj. Sancţionaţi au fost însă doar jucătorii echipei oaspete. Spiritele s-au încins prima dată în minutul 48, când „centralul“ a acordat penalti, apoi l-a eliminat pentru injurii pe portarul celor de la Giurgiţa. Bistreţul a ratat, iar jocul a continuat fără mari probleme, chiar dacă s-a mai consemnat o eliminare în tabăra celor de la Giurgiţa. Golul dubios marcat de cei din Bistreţ în minutul 87 a făcut însă ca lucrurile să degenereze, conceptul de fairplay fiind ignorat în totalitate. „Arbitrul a fluierat tot meciul împotriva noastră, le-a dat gratuit un unsprezece metri, apoi a validat un gol, deşi mingea nu intrase în poartă, aşa cum a arătat arbitrul asistent. Apoi s-a pus cu cartonaşele roşii pe noi, iar meciul s-a întrerupt. Pentru echipa mea urmează restanţa cu Drănic, formaţie pe care am auzit că vrea să o promoveze AJF-ul şi, probabil, ne vor suspenda ca să nu avem jucători pentru acest meci. Mâine (astăzi – n.r.) voi veni cu toată echipa la AJF ca să protestez“, susţinea ieri Valentin Mitrică, primarul comunei Giurgiţa, cel care se ocupă şi de echipa de fotbal.
În replică, observatorul jocului de duminică, Nicolae Ionescu, s-a apărat spunând că fotbaliştii din Giurgiţa au sărit calul, iar comportamentul lor nu se justifică. „Penaltiul din minutul 48 a fost acordat corect, iar eliminările au fost justificate, arbitrul fiind înjurat ca la uşa cortului. La golul din minutul 87 nu mă pot pronunţa, dar înclin să-i dau dreptate asistentului Sorin Telea, care era foarte bine poziţionat. Oricum, este grav că au loc asemenea incidente la un meci de Elită. Maradona a dat gol cu mâna la un Campionat Modial şi nu a mai murit nimeni. Ar fi trebuit să spună cei de la Giurgiţa şi cum au dezumflat roata la maşina arbitrilor. Pentru asta cine va plăti? Restul discuţiilor nu cred că îşi au rostul“, a spus Nicolae Ionescu.
În celelalte partide disputate duminică în această fază judeţeană a Cupei României s-au înregistrat următoarele rezultate: Avântul Ţuglui – AS Gherceşti 4-4 (8-9, la penaltiuri), Stăruinţa Teslui – Ştiinţa Malu Mare 6-4, AS Greceşti – Jiul Breasta 1-1 (6-5, la penaltiuri), AS Scaeşti – Ştiinţa Gaz Beton Filiaşi 2-4, CS Leu – Progresul Amărăştii de Sus 8-1. Etapa următoare este programată la sfârşitul acestei săptămâni, în competiţie urmând să intre şi echipele din Liga a IV-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII