25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a dat o pasă de gol în succesul lui Inter

Chivu a dat o pasă de gol în succesul lui Inter

Fundaşul român Cristian Chivu a fost integralist la Inter Milano şi a reuşit o pasă de gol în meciul pe care echipa sa l-a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Livorno, într-o partidă din etapa a 23-a din Serie A. Românul l-a servit la primul gol pe Suazo, în minutul 14. Scorul a fost majorat tot de Suazo, patru minute mai târziu. Căpitanul naţionalei a suferit o accidentare în minutul 87, când s-a lovit în timpul unui duel cu Galante, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Chivu a primit nota 6,5 din partea agenţiei Datasport, care a scris despre el următoarele: „A avut o prestaţie fără greşeli. Mingile trimise de el spre careul advers au fost foarte utile, iar la începutul meciului a fost aproape de gol, la un şut al său de la distanţă“.

În urma acestei victorii, Inter şi-a mărit la 11 puncte avansul faţă de ocupanta locului secund din Serie A, AS Roma, care a pierdut cu 1-0 partida disputată în deplasare cu Juventus Torino. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alessandro Del Piero în minutul 45.

Sâmbătă seară s-a jucat şi meciul Parma – Milan, încheiat cu scorul de 0-0. Pe stadionul „Ennio Tardini“, căpitanul lui AC Milan, Paolo Maldini, a jucat meciul cu numărul 1.000. Cu punctul obţinut în meciul cu parmegianii, „rossonerii“ au egalat-o la puncte pe Fiorentina lui Adrian Mutu, ocupanta locului al patrulea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS