6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv pentru craioveni

Meci decisiv pentru craioveni

Echipa masculină de volei SCM-Universitatea Craiova va susţine mâine, de la ora 12.00, una dintre cele mai importante partide din acest sezon. Jucătorii pregătiţi de Dan Pascu şi Alex Cozma vor primi vizita echipei CSV Braşov. Cine va pierde jocul din Sala Sporturilor va pierde şi orice şansă de calificare la turneul semifinal al Diviziei A2, chiar dacă mai sunt de disputat trei etape din retur. Cele două combatante ocupă locurile trei şi patru în seria Vest, la egalitate de puncte, 11, fiind devansate de Rapid Bucureşti (14 puncte) şi UMF Cluj (12 puncte). Doar primele două echipe clasate în fiecare serie se califică la turneul semifinal.
După o primă parte a campionatului reuşită, în care au ocupat locul doi, jucătorii din Bănie au avut un start de an dezastruos. Au pierdut primul meci din faza a doua, cu UMF Cluj, chiar pe teren propriu, apoi au fost învinşi de Rapid Bucureşti, cea mai puternică echipă din serie. Supărat pe atitudinea jucătorilor, antrenorul Dan Pascu şi-a dat demisia după jocul cu Cluj, dar a revenit asupra deciziei. Profitând de pauza de două săptămâni între meciul cu Rapid şi cel de mâine cu Braşov, oltenii au mai adus un jucător. Este vorba despre sârbul Milos Djuric (22 de ani, 1,99 m), care evoluează pe postul de extremă.
Djuric este apt de joc pentru meciul cu braşovenii şi cel mai probabil antrenorii vor miza pe el.
„Este un meci decisiv pentru ambele echipe, va veni un observator federal. Sperăm să batem pentru a ne păstra şansele de accedere la turneul semifinal. Aşteptăm spectatori la sală, pentru că jucătorii noştri au nevoie de susţinere“, a spus ieri Nicu Stoian, preşedintele interimar al SCM-U Craiova. În afară de jocul de mâine, oltenii vor mai disputa trei partide din returul fazei a doua, cu UMF Cluj (deplasare), Rapid Bucureşti (acasă) şi CSV Braşov (deplasare).   
Mâine va juca şi echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova, dar în deplasare, cu Danubiu Deltacons Tulcea. Elevele lui Adrian Cotoranu sunt lidere în seria Est şi vor să-şi consolideze poziţia printr-o victorie pe terenul echipei clasate pe ultimul loc în serie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU