10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au fost învinşi de Debrecen

Vâlcenii au fost învinşi de Debrecen

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut ultima partidă amicală susţinută în cantonamentul din Antalya. După trei succese, 1-0 cu naţionala de tineret a Belarusului, 2-1 cu ruşii de la Kuban Krasnodar (Liga a II-a) şi 2-1 cu ucrainenii de la Dniester Ovidiopol (Liga a II-a), elevii lui Marian Bondrea au cedat în faţa campioanei Ungariei, Debrecen. Echipa aflată pe locul trei în prima ligă maghiară, la finalul turului, s-a impus cu 2-1, după ce vâlcenii au condus cu 1-0. „Profesorul“ Bondrea a schimbat din nou primul unsprezece, în încercarea de a găsi cea mai bună formulă de start pentru debutul returului de campionat. În disputa cu ungurii au intrat pe teren: Bălăeţ – Pasăre, Vişa, Dandea, Vlad – Voicu, Dedu, Larie, Popescu – Robson, Boroiban, pe parcursul celor 90 de minute fiind folosiţi şi ceilalţi fotbalişti din lot, cu excepţia lui Grădinar şi Vătavu, ambii accidentaţi.
Formaţia vâlceană a început bine meciul şi, după două ocazii semnate de Laurenţiu Boroiban şi Sergiu Popescu, a deschis scorul prin Luiz Robson. Brazilianul a recuperat o minge la 25 de metri de poarta adversă şi l-a învins cu un şut sec pe goal-keeper-ul ungurilor. La pauză a fost însă 1-1, Debrecen egalând după o degajare greşită a fundaşului central Bogdan Vişa. Experienţa superioară a maghiarilor şi-a spus până la urmă cuvântul, spre finalul întâlnirii aceştia marcând golul care le-a adus victoria.
Delegaţia olteană va părăsi astăzi staţiunea de pe coasta mediteraneană a Turciei, elevii lui Marian Bondrea urmând să intre de mâine în regim de semicantonament, la baza sportivă din Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS