13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTunarii au profitat de eşecul diavolilor

Tunarii au profitat de eşecul diavolilor

Arsenal Londra a câştigat luni seară meciul împotriva celor de la Blackburn, cu 2-0, graţie golurilor marcate de Philippe Senderos şi de Emmanuel Adebayor. Ultima partidă din etapa a 26-a din Premier League a avut o importanţă mare pentru „tunari“, deoarece principala rivală la titlu, Manchester United, a pierdut derbiul cu Manchester City. Profitând de eşecul „diavolilor roşii“, trupa lui Arsene Wenger a început asaltul asupra celor de la Blackburn încă din debutul partidei, Senderos deschizând scorul în minutul 4 printr-o lovitură de cap, fructificând astfel un corner executat cu măiestrie de Eduardo da Silva.

Cu toate că puteau să pecetluiască soarta partidei mult mai repede, Alexander Hleb trimiţând balonul în bară la finalul primei reprize, cei de la Arsenal s-au chinuit să mai străpungă o dată defensiva celor de la Blackburn. Spectacolul a lipsit, însă fanii „tunarilor“ şi-au încurajat în permanenţă favoriţii, înţelegând cât de importante sunt cele trei puncte puse în joc. În minutele de prelungire ale partidei, Adebayor a marcat cel de-al doilea gol al trupei lui Wenger, iar suporterii lui Arsenal au fost mulţumiţi.

Echipa de pe „Emirates“ se situează în fruntea ierarhiei din Premier League, având cinci puncte avans faţă de Manchester United, în timp ce pe poziţia a treia se situează Chelsea, care este la opt puncte în urma „tunarilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS