10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMă interesează doar Şcoala GP

Mă interesează doar Şcoala GP

Deşi s-a zvonit că ar fi interesat de stadionul TCIF, „Baciul“ a dezminţit ieri această informaţie, afirmând că pentru noua Şcoală „GP“ are nevoie de mult teren.

– Cu ce ocazie prin Craiova?
– Sunt oltean din Calafat, la Craiova am Şcoala de fotbal „GP“, am şi alte probleme de rezolvat aici, aşa că am suficiente motive să trec pe aici.
– Întreb asta deoarece s-a zvonit că aţi fi interesat să cumpăraţi fostul stadion TCIF…
– Am mai răspuns ieri (luni – n.r.) la această întrebare. Am precizat că nu mă interesează. Doresc să fac o nouă Şcoală de Fotbal „GP“, iar terenul de la TCIF nu este suficient pentru planurile mele. Actuala şcoală de la Hanul Doctorului are mai mult spaţiu decât este la TCIF. Păi, atunci, ce facem, micşorăm şcoala?! Am anunţat public că doresc să modific structura şcolii de fotbal, vreau s-o mărim. Concret, vrem să facem una nouă, cu mai multe terenuri de fotbal, un hotel ş.a.m.d.
– Aţi stabilit noua locaţie a şcolii?
– Deocamdată, căutăm terenul pentru viitorul amplasament, dar suntem pe punctul de a definitiva locaţia în apropierea Craiovei. Dorim să realizăm cel puţin cinci terenuri de fotbal de dimensiuni normale, dintre care unul să fie cu gazon sintetic, model „star II“. Este cel mai bun teren din iarbă artificială. Un asemenea teren are Spartak Moscova, iar pe el s-au jucat meciuri din Champions League.
– Ce se va întâmpla cu actuala şcoală, veţi construi un cartier rezidenţial, aşa cum se zvoneşte?
– Sunt preocupat doar de proiectul noii şcoli de fotbal, asta mă interesează acum. Suntem în criză de terenuri, de spaţiu, deoarece şcoala s-a dezvoltat şi nu mai face faţă rigorilor actuale. Ce se va întâmpla aici? Habar n-am în acest moment…

S-au scris neadevăruri despre mine

– Despre Universitatea Craiova ce ne puteţi spune?
– Nu doresc să mai spun nimic despre Ştiinţa, am spus clar acest lucru la conferinţa de presă pe care am ţinut-o aici, la şcoala din Craiova.
– Este adevărat că, după conferinţa de la Craiova, un grup de suporteri ai Universităţii din Capitală v-ar fi cerut o întâlnire, aşa cum a scris presa din Capitală?
– Nu m-a căutat nimeni. Sunt mirat de răstălmăcirile care s-au făcut pe seama declaraţiilor mele de atunci.
– Adică?
– Am spus clar că nu mă interesează Universitatea Craiova deoarece, deocamdată, am alte proiecte. Şi am precizat că, dacă vreodată domnul Mititelu ar dori să renunţe la Universitatea, atunci am putea sta de vorbă. N-am spus însă că vreau să preiau Craiova, n-am afirmat că voi face o ofertă, aşa cum s-a scris în presă!… S-ar putea ca, ipotetic vorbind, domnul Mititelu să vrea să renunţe la Universitatea, dar să nu mai vreau eu atunci!
– Oricum, sunteţi subiectul presei în aceste zile, cu Universitatea, cu DNA, cu cancanuri… S-au pus, cu alte cuvinte, „tunurile“ pe Gică Popescu!
– Sunteţi om de presă şi cam ştiţi cum se scrie în ziua de astăzi, nu fac comentarii. Este o perioadă neplăcută pentru mine, dar asta e… Se va dovedi că toate aceste lucruri scrise despre mine nu sunt adevărate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII