14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie braziliană pentru CSM

Victorie braziliană pentru CSM

Fotbaliştilor de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea le merge bine în Turcia, unde au câştigat şi a doua partidă amicală. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan au întâlnit ieri pe Kuban Krasnodar, formaţie din liga a doua din Rusia care luptă pentru promovare, în faţa căreia s-au impus cu 2-1. Vâlcenii au dominat ostilităţile pe parcursul primei reprize şi au ratat ocazii importante de a deschide scorul prin Vidakovic şi Boroiban, care nu au găsit drumul spre gol, şi primul mitan s-a terminat cu un scor alb.
În partea a doua a întâlnirii, la rampă a ieşit brazilianul Luiz Robson. Aruncat în luptă de Bondrea, Robson a punctat de două ori, în minutele 49 şi 67, după faze colective de atac ale grupării oltene, Kuban reducând din diferenţă spre finalul întâlnirii. Tehnicianul craiovean a folosit următorul unsprezece: Bălăeţ – Pasăre, Vişa, Vătavu, Vlad – M. Voicu, Larie, Dedu, Onofrei – Vidakovic, Boroiban, pe parcursul meciului intrând toţi ceilalţi fotbalişti deplasaţi în cantonamentul din Antalya. În primul amical, CSM s-a impus cu 1-0 (gol Dedu) în faţa naţionalei de tineret a Belarusului.
Directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu, spune că trupa lui Marian Bondrea a crescut la capitolul omogenitate. „Încă ratăm foarte mult, dar important este că ajungem în dese rânduri în careul advers. Suntem pe drumul cel bun, se vede că echipa noastră a crescut în omogenitate“, a precizat Verigeanu.  CSM Vâlcea va disputa mâine a treia partidă amicală din Turcia, contra unei formaţii din Rusia, nedesemnată încă de organizatorii cantonamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS